Cancan

Maria Constantin a fost înșelată de iubit. Cum l-a prins vedeta: „Am aflat de pe Facebook și…”

Publicat: 14 sept. 2021
Maria Constantin imbracata intr-o rochie galbena
Cântăreața a spus că a aflat de pe Facebook că iubitul ei de la vremea respectivă o înșală,după ce a primit niște conversații și poze compromițătoare c

Maria Constantin și-a pus sufletul pe tavă și a povestit despre o experiență dură din viața ei, când artista a aflat că a fost înșelată de iubit.

Cântăreața a spus că a aflat de pe Facebook că iubitul ei de la vremea respectivă o înșală,după ce a primit niște conversații și poze compromițătoare cu partenerul ei de atunci.

Maria a mărturisit că cel mai mult a deranjat-o minciunea, nu trădarea în sine.

„Am aflat de pe Facebook pentru că am primit niște conversații, niște imagini. În primă fază nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era, adică nu era o minciună și asta e. M-a deranjat foarte tare și nu am putut să trec nu peste faptul că am fost înșelată, ci peste faptul că am fost mințită.”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Maria Constantin, poveste de dragoste cu Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica sunt într-o relație de aproximativ doi ani. Cântăreața și-a găsit fericirea în brațele tânărului afacerist, după mai multe eșecuri în dragoste.

Cei doi parteneri s-au cunoscut la un eveniment, acolo unde s-au zărit unul pe celălalt și s-au plăcut, iar artista a povestit că imediat și-a dorit să afle cât mai multe lucruri despre Robert.

”La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit”, a spus Maria Constantin.

Cum se înțelege Maria Constantin cu viitorii socri

Maria Constantin se simte acum împlinită și fericită alături de bărbatul pe care îl iubește. Cântăreața nu se sfiește să recunoască faptul că și-a refăcut viața și, mai mult decât atât, ar fi pregătită chiar să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

Ea și Robert Stoica, viitorul ei soț, și-au petrecut, recent, timpul alături de familie. Maria Constantin și viitorii ei socri se înțeleg foarte bine, lucru pe care l-a mărturisit și ea în cadrul unui interviu. În cinstea numelui pe care îl poartă, Maria Constantin a dat o petrecere la pensiunea pe care părinții viitorului soț o dețin. Totodată, artista a mărturisit că îi vede pe viitorii socri ca pe părinții ei și au reușit să aibă o conexiune încă de la prima întâlnire.

Adauga un comentariu