Magazin

MARIA CONSTANTIN a marturisit! Il lasa pe MARCEL TOADER s-o insele!

Publicat: 19 aug. 2016
Maria Constantin, finalista de la ”Ferma Vedetelor”, spune ca nu are vreo problema daca Marcel Toader, sotul ei, se duce cu alte femei. Anuntul a fost facut la doar 10 luni de la nunta celor doi, lucru deloc normal, avand in vedere ca cei doi abia s-au casatorit, iar blonda face aceste declaratii in spatiul public.
 
”Infidelitatea nu e o problema la mine. Marcel se intoarce tot acasa, asa ca poate sa se duca cu cine vrea, din partea mea are liber”, a declarat Maria Constantin pentru Videoblogulmireselor. Blonda a participat alaturi de sotul ei la concursul ”Ferma vedetelor”, si s-a spus ca cei doi ar fi intretinut relatii intime in timpul filmarilor.
 
Dupa terminarea concursului, Maria Constantin a fost intrebata despre acest lucru. „Nu am vazut nimic, tu ai vazut ceva? Eram un sot si o sotie, oameni ce incercau sa isi gasesca locul pe o saltea de paie”, a spus sotia lui Marcel Toader.
 
S-au casatorit in urma cu 10 luni.
 
Marcel Toader (52 de ani) si Maria Constantin (29 de ani) si-au unit destinele in septembrie 2015. Cei doi s-au cununat religios pe pajistea de langa restaurantul unde au facut petrecerea, iar nasi au fost Silviu Prigoana si iubita lui, Mihaela


loading...

Adauga un comentariu