Mozaic muzical

Maria Constantin „detoneaza” bomba sfarsitului de an: N-ar zice „Nu” unei cereri in casatorie!

Publicat: 20 nov. 2018
3

Dupa doua casnicii care s-au terminat tumultuos, cantareata Maria Constantin a avut nevoie de consiliere psihologica. De cand l-a intalnit pe fostul fotbalist Dacian Varga, totul pare sa se fi linistit in viata ei sentimentala. Artista s-a mutat deja in casa acestuia din Dorobanti si nu mai e atat de reticenta in privinta unei noi casatorii.

Pana sa-l intalneasca pe noul barbat din viata ei, Maria Constantin s-a refugiat in munca si in studiile muzicale. Casniciile avute cu Ciprian Tapota Lataretu si Marcel Toader au epuizat-o psihic. Asta pana cand l-a intalnit pe Dacian Varga, un fost fotbalist alaturi de care are toate sansele sa danseze la nunta.

„Niciodata sa nu spui niciodata”

”Nu stiu daca astept un inel, nu incape in discutie asa ceva acum, dar niciodata sa nu spui niciodata. Eu sunt fericita… tocmai ce mi-am salvat un nou album. Pe 1 decembrie voi lansa inca un videoclip, «Se plange lumea de dor». Si eu m-am plans, toata viata”, a spus Maria Constantin. ”In viata mea personala sunt foarte fericita pentru ca fiul meu este alaturi de mine, ne intalnim destul de des si e o relatie destul de speciala. Am pe fratele meu si pe fiul meu. Am alaturi familia si asta e cel mai important”, a continuat artista.

Maria Constantin, consiliere psihologica!

Dupa rasunatorul divort, cantareata a avut nevoie de consiliere psihologica. ”Am fost nevoita sa apelez la un psiholog, m-a ajutat extrem de mult. Asa ca, domnisoarelor, doamnelor, nu va feriti, e un lucru normal, mergeti la psiholog, ca ajuta foarte mult. In momentul in care traiesti intr-o nefericire atat de mare, nu mai ai incredere in tine, nu mai ai pe acel cineva care sa-ti spuna ca esti OK, sa vezi ca-ti doreste binele. Eu recunosc ca am avut familia alaturi, dar mi-a fost destul de greu sa trec printr-o perioada atat de tumultuoasa, insa totul a trecut, fuse, fuse si se duse”, a declarat Maria Constantin.

”Nu mai am nevoie de psiholog, sunt o femeie destul de puternica si mi-am demonstrat singura ca am avut putere si tarie sa trec peste orice greutate din viata mea si sper sa nu mai existe perioade cum au existat”, a mai spus cantareata.

Primul sot al Mariei Constantin a luat foc atunci cand, prin presa, s-a speculat ca ar fi facut pace cu mama primului sau copil. Scanteia a generat o adevarata explozie, iar Ciprian Tapota Lataretu a acuzat-o pe Maria ca ar avea intentii ascunse cu propriul copil. ”Dupa cum spuneam, gura lumii nici pamantul n-o astupa. Aceste acuze au pornit din diverse spuse pe la televizor insa nimeni nu stie ce am trait eu si nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin ce am trecut eu”, a incheiat Maria Constantin.

Adauga un comentariu