Mozaic muzical

Maria Constantin si-a facut bagajul si s-a intors acasa la primul sot

Publicat: 11 oct. 2017
3

Zi mare, ieri, pentru Maria Constantin. Dupa o lunga perioada in care au stat despartiti si nu s-au vazut, ieri, cantareata de muzica si-a strans in din nou baiatelul la piept.

Acuzata in repetate randuri ca si-ar fi abandonat fiul, pe Codrut, baietelul ei in varsta de 8 ani, rezultat in timpul primului sau mariaj, Maria Constantin trage tare sa recupereze timpul petrecut departe de cel mic.

Ieri, dupa o lunga perioada in care s-au vazut rar, dar au vorbit la telefon, artista a mers la casa fostului ei sot pentru a-si vizita copilul.

Vezi si Pe cine da vina indragitul artist Nelu Balasoiu ca a ajuns sarac si bolnav. „Printul muzicii populare romanesti” sustine ca familia l-a abandonat la greu!

Plecata la drum de luni seara, Maria Constantin a ajuns la miezul noptii acasa la mama sa, in Targu Jiu, iar a doua zi s-a deplasat spre satul gorjean Lelesti (9 kilometri de Targu Jiu) unde locuieste primul sau sot, Ciprian Tapota Lataretu.

Din informatiile noastre, intalnirea mamei cu fiul ei a fost extrem de emotionanta, cei doi izbucnind in plans in momentul revederii. Dupa ce emotiile au trecut, iar Codrut a primit de la mama sa darul pe care aceasta i-l pregatise si adusese din Cipru, din vacanta sa, Maria Constantin si-a luat fiul si au plecat impreuna, la oras.

“Au fost la un film pentru copii, apoi la masa si la locurile de joaca pentru cei mici. S-au plimbat, si-au cumparat tot ce si-au dorit si au putut sa vorbeasca in voie unul cu altul. Si-au facut planuri pentru vacanta de Craciun, pe care doresc sa o petreaca impreuna, la Bucuresti. Atat pentru Maria, cat si pentru Codrut revederea a fost emotionanta”, ne-a declarat o persoana din preajma Mariei Constantin.

Maria Constantin nu a mers sa isi vada baietelul la jumatatea saptamanii fara un temei anume. Din informatiile noastre, artista isi viziteaza baietelul dupa programul impus de judecatori. Acestia au stabilit ca mama poate merge la fiul ei, in casa fostului ei sot unde copilul locuieste, doar in cursul celei de-a 2-a si in cea de-a 4-a saptamana a fiecarei luni.

Adauga un comentariu