Cancan

Maria Constantin speră că va fi din nou mireasă. Când va ajunge la altar pentru a treia oară

Publicat: 18 sept. 2020
Maria Constantin va fi din nou mireasă
Frumoasa interpretă Maria Constantin spera ca a treia căsătorie să fie cu noroc pentru ea

Maria Constantin va fi din nou mireasă. Frumoasa interpretă de muzică populară iubește din nou chiar dacă nu prea a avut noroc în dragoste. Aceasta a mai bifat până acum două căsătorii și de fiecare dată s-a despărțit cu scandal. Din prima căsătorie a rezultat și un copil, pe nume Codruț.

De curând, Maria Constantin a făcut marele anunț. Cântăreața a spus că iubește din nou, chiar dacă nu a avut până acum noroc în dragoste. Frumoasa blondă a spus și când va ajunge la altar pentru a treia căsătorie.

Maria Constantin va fi din nou mireasă

Vestea începutului de toamnă vine de la frumoasa interpretă Maria Constantin. Chiar dacă a cunoscut de foarte multe ori dezamăgirile în iubire, artista nu se dă bătută și visează la o familie fericită. În cadrul unui interviu TV, artista a vorbit despre cariera sa, dar și despre celebritatea ei. Astfel, nu de puține ori au fost situațiile în care celebritatea a făcut-o să plângă cu lacrimi amare. Cu toate acestea, la final, ea și-a uimit fanii.

Maria Constantin a mărturisit că iubește din nou și nu va zice „NU” celei de-a treia căsnicii. Deși și-a dedicat aproape tot timpul carierei sale, cântăreața spune că mereu și-a dorit să aibă o familie și că speră că într-o zi va întâlni bărbatul alături de care să își împartă viață până la adânci bătrâneți.

„Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate. Dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânăra, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, a spus Maria Constantin în interviul TV.

A fost căsătorită de două ori

Din punct de vedere sentimental, s-ar părea că Maria Constantin nu prea a avut noroc. Frumoasa interpretă de muzică populară are la activ două căsătorii, ambele încheiate prin divorț. În ambele situații, despărțirea a fost cu scandal.

Prima dată, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Lucrurile nu au mers și, evident, s-a ajuns la divorț. Apoi, artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut. Si de acesta s-a despărțit cu mare scandal.

Dar poate că a treia oară va fi cu noroc pentru Maria Constantin și va fi din nou mireasă.

Adauga un comentariu