Magazin

Maria Dragomiroiu si Irina Loghin traiesc momente de panica pe aeroportul din Catania!

Publicat: 05 dec. 2015
1

Raoul, Maria Dragomiroiu si Irina Loghin trec prin momente grele in Italia, pe aeroportul din Catania. Artistul a spus ca au ramas blocati in aeroport, din cauza zborurilor care sunt puse in pericol in urma eruptiei vulcanului Etna.

Raoul a acordat un interviu telefonic emisiunii „Star Matinal de Weekend” si a anuntat faptul ca a ramas blocat pe aeroportul din Catania, impreuna cu Maria Dragomiroiu si Irina Loghin.

Cantaretul a spus ca mai multe zboruri au fost anulate din cauza eruptiei vulcanului Etna si ca nu stiu cat timp vor trebui sa stea in aeroport.

„Dimineata noastra e una cam panicoasa. Sunt aproximativ 2.000 de oameni in aeroportul din Catania, care asteapta sa afle daca vor pleca sau nu. Vulcanul Etna a erupt si asta ingreuneaza zborurile. Sunt aici cu doamna Irina Loghin si doamna Maria Dragomiroiu. Acum, avem o mare problema cu plecarea de aici, din Catania, iar noi avem diseara concert in Germania si nu stim daca mai ajungem. La ora 05:00, ora Romaniei, ni s-a spus ca zborul nostru nu este anulat, ci ca are intarziere. Momentan, ceea ce ni s-a spus a ramas la nivel de spus. Asteptam un raspuns. Ne-am integrat foarte bine in randul persoanelor care asteapta. Cu toate ca eruptia a avut loc aseara, si acum se simte miros de ars in aer”, a declarat Raoul la „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

Este pentru prima data in ultimii doi ani cand Muntele Etna erupe. Ultima eruptie mare a avut loc in 2013. Doua aeroporturi din Catania, respectiv Comiso au fost inchise la acel moment, ceea ce inseamna ca zeci de zboruri au fost anulate din cauza coloanelor de cenuta care se ridicau spre cer. Lava scrusa pe un versant al vulcanului a putut fi vazuta din Catania. Eruptia vulcanica a fost insotita si de 3 cutremure, de intensitate mica.

Adauga un comentariu