Stiri si curiozitati

Maria Ghiorghiu este disperata! Acuza ca cineva i-a furat identitatea si o foloseste pentru…

Publicat: 27 iul. 2018
3

Maria Ghiorghiu este disperata. Celebra prezicatoare, care ar fi prezis inclusiv incendiile devastatoare din Grecia, acuza ca cineva i-a furat identitatea si o foloseste pentru a vinde amulete.

"Circula pe net un link cu imaginea mea, iar cand este accesat apare imaginea unei doamne care administreaza un blog in care ar prezice horoscopul, dar ca sa te imbogatesti, conform horoscopului dansei, trebuie sa-i cumperi anumite amulete pe care ea le vinde.

Aceasta persoana s-a folosit de imaginea mea pentru ca blogul ei sa fie accesat mai des si astfel sa-si vanda amuletele care apartin lucrarii diavolului, celor care cred in ele si mai putin sau deloc in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului. (…) Dragii mei, eu nu am alt blog in afara de acesta", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Dupa ce ar fi prezis incendiul din Colectiv, se pare ca Maria Ghiorghiu a prezis si incendiile devastatoare din Grecia.
"In aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad cum mai multe case sau casa si anexe a luat foc. Era un INCENDIU urias, dragilor.
 
Prieteni dragi, vom auzi din nefericire de un astfel de INCENDIU urias, dar sa nadajduim ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa apere cu Mila si cu Dragostea Sa pe toti cei care se vor afla in acel moment in mijlocul focului", scria Maria Ghiorghiu pe 14 iulie.

Adauga un comentariu