Stiri si curiozitati

Maria Ghiorghiu face o noua prezicere dureroasa: „Cu durere in suflet va spun ca…”

Publicat: 22 nov. 2018
3

Maria Ghiorghiu prezice un nou cutremul devastator. Clarvazatoarea a avut o serie de premonitii prin care ar fi prezis tragedia de la Colectiv. Femeia a facut marturisiri cutremuratoare despre evenimentele viitoare. Un cutremur ar urma sa loveasca si sa faca prapad. Maria Ghiorghiu nu a indicat unde s-ar putea produce seismul, dar a spus ca acesta ar putea fi urmat de un tsunami.

O noua viziune pentru cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Ghiorghiu. Femeia prevede un nou cutremur devastator, care va lasa dezastru in urma sa.

Maria Ghiorghiu prevede un cutremur devastator

Prezicatoarea a scris pe blogul sau despre un cutremur urmat de un tsunami. Cutremurul va avea loc sub apa, dupa spusele Mariei Ghiorghiu:

„19 Noiembrie 2018,ora 18,17! Dragii mei, in aceasta dupa amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare.

Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesupt.

Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent ;valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.

Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun ca vom auzi de un Cutremur violent in Apa, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami.
Unde anume sau cand se va produce,nu mi s-a descoperit.

Dar noi putem face ceva in acest sens,si anume sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU ,ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare Calamitate sau intr-un mare Dezastru.

Dumnezeu sa ne apere pe noi toti ,dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apa sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria„, a scris clarvazatoarea, pe blogul sau.

Adauga un comentariu