Cancan ultimă oră

Maria Ghiorghiu i-a prevestit moartea vedetei. Iată ce spune clarvăzătoarea

Publicat: 01 dec. 2019

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv, a făcut o premoniție cutremurătoare. Aceasta vorbește despre o vedetă de la noi care s-ar afla în pericol. Fără să dea nume, Maria Ghiorghiu a vorbit despre ceea ce a văzut. Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul ei despre o vedetă de la noi care are copii, dar mai multe detalii nu a vrut să ofere. Clarvăzătoarea spune că nu vrea să dezvăluie nici măcar o literă din numele vedetei. Într-o oarecare măsura i-a prevăzut moartea și speră ca premoniția ei să nu devină realitate.

„În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani.
Glasul întreba așa: „(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă…”
Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu.”

Maria Ghiorghiu le-a scris celor care îi urmăresc activitatea pe blog sau pe rețelele de socializare că se va ruga pentru această vedetă. A mai dezvăluit un detaliu: faptul că persoana respectivă ar fi avut o viață tumultoasă.

„Pot să vă spun doar că mă voi ruga pentru ca această tânără doamnă ce a avut o viață tumultoasă, să fie sănătoasă și să-și poată crește copilașii. „, a scris Maria Ghiorghiu.

Vă reamintim că Maria Ghiorghiu este o cunoscută clarvăzătoare de la noi. Aceasta a susținut că a prevăzut tragedia de la Colectiv, dar și alte situații care au avut loc în România.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu