Actualitate

Maria Ghiorghiu, între mărturii teribile și previziuni lumești. Ce spune prezicătoarea despre Dumnezeu

Publicat: 25 nov. 2021
Maria Ghiorghiu mărturii
Multe dintre previziunile Mariei Ghiorghiu s-au îndeplinit

Pe blogul personal, Maria Ghiorghiu postează mărturii despre Dumnezeu. Astfel, celebra prezicătoare a afirmat că România va fi al doilea Ierusalim. De-a lungul timpului, numeroase previziuni ale Mariei Ghiorghiu s-au adeverit. Dintre acestea amintim accidentul aviatic din Apuseni și tragedia de la Colectiv. Din mărturiile Mariei, România este o țară protejată de Dumnezeu și Sfânta Fecioară. Cu toate acestea, previziunile nu sunt întotdeauna roz.

În 2017, clarvăzătoarea i-a atenționat pe români că va urma o mare foamete și un mare război. Singurul lucru pe care-l putem face este să ne rugăm la Divinitate pentru ajutor. Este important să reținem că prezicerile nu vin cu un termen de împlinire, deci se pot adeveri și la ani distanță de la momentul viziunii.

Maria Ghiorghiu, mărturii despre Divinitate

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu postează și rugăciuni. Astfel, ea spune că rugăciunea de marți te ferește de necazuri. Încă din luna decembrie a lui 2020, Maria Ghiorghiu a făcut previziuni pentru acest an. Astfel, ea a prevăzut atacuri asupra Sfintei Biserici și un atentat terorist la Paris. Din fericire, prezicătoarea a anunțat că România este o țară ocrotită de Dumnezeu. Cu toate acestea, previziunile Mariei nu sunt întotdeauna pozitive.

Anul trecut, clarvăzătoarea a scris pe blog o postarea prin care ne avertiza că urmează o foamete la nivel mondial.

„Dar ce putem face? Suntem prea mici, ca să putem face ceva în acest sens. Putem însă, să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să nu-și întoarcă Faţa Sa de la noi păcătoșii, ci să ne ajute cu milă și cu iubirea Sa de oameni”, i-a sfătuit celebra prezicătoare pe români.

Tot în 2017, Maria Ghiorghiu a prevăzut că România este țara în care se va naște Iisus pentru a doua oară.

„Un alt vis, s-a arătat că cerul nostru s-a deschis și era Iisus în veșminte albe. S-a făcut o scară, trepte de flori, avea sfinții săi și Iisus cobora spre pământ românesc. O voce spunea: România va fi al doilea Ierusalim”, a scris aceasta.

Ce previziuni înfiorătoare a făcut

În 2017, a fost prevăzut un război pe teritoriul României și un dezastru de proporții în zona Constanței.

„Din 12 septembrie 2017, în timp ce scriam pe blog, vedeam harta României deasupra mea, care la partea vestică era zdrențuită, parcă ar fi fost mușcată de un rechin, atât de mult lipsea, ca şi cum curgea carnea de pe un om. Ne putem aştepta la un război, la ce e mai rău. Era pe un cer senin harta şi era chiar deasupra mea. Cred că nu va fi bine”, a postat Maria Ghiorghiu.

Deși au trecut ani de atunci, prezicătoarea a ținut să menționeze că prezicerile nu au un termen limită până la care se vor îndeplini, deci războiul poate izbucni oricând.

Ce profeții i s-au adeverit de-a lungul timpului

Una dintre previziunile care s-au adeverit este cea despre incendiul de la Colectiv. De asemenea, Maria Ghiorghiu a mai prevăzut și prăbușirea avionului de la Apuseni. Toate previziunile făcute de-a lungul timpului sunt postate pe blogul personal. Tragicul eveniment din Munții Apuseni a avut loc pe data de 20 ianuarie 2014. Acest accident s-a soldat cu 2 morți și 5 răniți. Incendiul de la clubul Colectiv a izbucnit în noaptea de 30 octombrie 2015. Atunci, și-au pierdut viața 65 de oameni, iar alți 185 au fost răniți. Cauza incendiului a fost aprinderea spumei acustice din cauza focurilor de artificii din interior. În urma acestei tragedii, s-au făcut 12 arestări pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. În acea seară, în club avea loc concertul formației Goodbye to Gravity. Trei dintre membrii formației și-au piedut viața în urma incendiului.

În 2019, chiar înainte de a fi operată de urgență, celebra prezicătoare a prevăzut că va avea nevoie de îngrijiri medicale. Starea ei era atât de gravă încât, dacă întârzia câteva ore, și-ar fi putut pierde viața. Așadar, Maria Ghiorghiu postează pe blogul său mărturii și previziuni, iar multe dintre acestea deja s-au adeverit.

Adauga un comentariu