Stiri si curiozitati

Maria Ghiorghiu, previziune despre disputa Klaus Iohannis-PSD: „Nu s-a mai intamplat asa de la Revolutie”

Publicat: 18 ian. 2019

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare, a publicat un nou articol pe blogul sau, in care a vorbit despre confltictele care exista la nivel inalt in Romania, intre seful statului, Klaus Iohannis, si PSD. Aceasta spune ca in viitorul apropiat prapastia se va danci si mai tare, iar lupta politica dintre cele doua parti va deveni de neimaginat.

Redam continutul Mariei Ghiorghiu, integral: „Doresc doar sa va spun ca,lupta politica dintre Presedinte si PSD, va atinge cote de neimaginat. Niciodata de la Revolutie incoace,nu s-a mai intamplat asa ceva, asa cum se intampla in zilele noastre. Tot ce PSD va intreprinde,PRESEDINTELE va darama. Ce se va alege pana la urma de aceasta Tara sfanta si de acest popor ales,bun si credincios?

Maria Ghiorghiu, previziune despre disputa Klaus Iohannis-PSD

Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stie. Stiu si eu o mica parte,dar nu o pot scrie aici. Doar atat am putut scrie! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa le lumineze mintile la toti, si sa fie pace si liniste in Romania, respect si buna intelegere. Amin”, a  fost mesajul Mariei Ghiorghiu.

Inainte de a intra in aceasta disputa politica, Maria Ghiorghiu a anuntat ca va avea loc o uriasa tragedie:  „Dragii mei, in aceasta dimineata in zozi ,ma trezeste un glas care spune depsre o viitoare posibila tragedie. Glasul spunea asa:”An de an ,din cauza saraciei. Clipa in care, vad o tablita neagra pe care scria asa: Sofer sinucigas din cauza saraciei !” Prieteni dragi, din pacate ,vom auzi de o astfel de tragedie. Ce va face acest om,in ce context va avea loc aceasta tragedie, nu stiu sa va spun. Dar sa ne rugam pentru el, pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i lumineze mintea, inima si sufletul si sa nu-si faca singur rau,sau sa faca rau si altor semeni ai sai. Cu dragoste, Maria”.loading...

Adauga un comentariu