Stiri si curiozitati

Maria Ghiorghiu, previziune macabra despre un artist de la noi: „Vom auzi de aceasta tragedie”

Publicat: 11 mart. 2019
3

Maria Ghiorghiu, cea cunoscuta pentru prezicerea a mai multor tragedii, in special legate de decesele din Colectiv, a adus urmaritorilor sai inca o veste. Femeia a scris pe blogul sau personal ca a visat o vedeta de la noi in suferinta. In urma cu doar doua zile, aceasta a revenit pe site-ul sau oficial unde a lasat fanilor un mesaj legat de justitie. „Tot in aceasta dimineata, aud glas tare suparat care spune asa: „Cei vinovati sa plateasca si sa fie chemati alaturi de Zeita la audieri.”

Maria Ghiorghiu, cunoscuta pentru previziunile tragice, a mai postat un mesaj uimitor despre o vedeta de la noi care va deceda. De asemenea, in mesajul de pe blog nu a mentionat numele artistului. „In aceasta dimineata,m-a trezit un glas tare trist care spunea despre cineva foarte cunoscut, ca a plecat la Ceruri.

 Este vorba de un barbat (artist),al carui nume nu-l voi scrie aici. O sa citez doar Mesajul fara a da numele artistului. Citez : „Se uita cu tristete cum a plecat (numele artistului )la Tatal Cel Ceresc ! Aud glas de femeie,glas care plange in hohote si striga asa: Nu frumosule, nuuuuuu…

Maria Ghiorghiu, previziune sumbra despre un artist!

” Prieteni dragi, din nefericire vom auzi de aceasta tragedie care va aduce lacrimi si durere in suflet familiei,dar si celor care -l cunosc si-l iubesc pentru tot ceea ce a facut si face pentru fanii sai. Eu ii doresc multa sanatate ,si sa se bucure de viata si de toti cei dragi inimii sale. Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI ca sa-i dea sanatate si ani multi inainte,ca sa se bucure de tot ce-l inconjoara si de toti cei scumpi sufletului sau. Cu dragoste,Maria.”

Adauga un comentariu