Stiri si curiozitati

Maria Ghiorghiu, profetie cutremuratoare despre inundatii: „Ape involburate in curtile oamenilor”

Publicat: 21 feb. 2019
3

Maria Ghiorghiu a adus o alta profetie oamenilor! Prevazatoarea a anuntat un mare pericol, inundatii vin dinspre zonele de sud-vest, nord-vest. In urma cu doua zile, acesteia i s-a dezvaluit prin vis faptul ca lumea se va termina in curand. Femeia este cunoscuta pentru previziunea tragediei din clubul Colectiv, unde nu mai putin de 64 de tineri au ars de vii. „In aceasta dimineata, treaza fiind, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa: „In conditiile in care depaseste motoarele, respinge Obuzul, desigur si Nodul de cale ferata.” Clipa in care dragilor vad inspre Sud o cale ferata, iar pe trecerea de pe calea ferata, tocmai trecea un TANC.  Dragii mei, mi-e si frica sa ma gandesc la astfel de momente, in care sa ne confruntam cu un posibil Razboi”, a spus aceasta despre sfarsitul lumii.

Maria Ghiorghiu, noua profetie cutremuratoare: „Inundatii care vor face ravagii”

Maria Ghiorghiu a prezis, in cursul zilei de ieri, 20 februarie, ca apele ne vor cuprinde. Prevazatoarea a indicat faptul ca vor urma inundatii grave in special in partile de sud-vest si nord-vest. „In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Sud -Vest,Nord -Vest, inundatii grave. Vedeam ape tulburi pe strazi, vedeam ape tulburi si involburate in curtile oamenilor. Prieteni dragi, vom auzi de astfel de INUNDATII grave, inundatii care vor face ravagii acolo unde ele se vor produce. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne apere in fiecare clipa de toate dezastrele si de toate necazurile. Cu dragoste, Maria”, a scris pe blogul ei personal prevazatoarea.

De asemenea, Maria Ghiorghiu a mai adus oamenilor viziunea Romaniei plina de sange:

Parlamentul Romaniei, camp de adunat musetel. Vor sa arunce Casa Poporului in aer. Este vizat de teroristi

Rusii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, asa considera pentru ei rusii, dar si pentru noi, pentru viata care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu.Romania va trece printr-o revolutie foarte grea, va fi varsare de sange. Vor iesi in strada. Vor fi la inceput civili, apoi se va ajunge la adevarata revolutie mare. Vedeam oamenii cum se imbranceau, cum tipau.

Vor fi si morti, si raniti. Sunt si vor fi influente externe. Vedeam o incapere, era o mama si strangea copilul in brate si spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se intampla duce spre o revolutie.

Adauga un comentariu