National

Maria Grapini cere suspendarea lui Klaus Iohannis după acuzaţia privind înţelegerea PSD – UDMR pe autonomia Ţinutului Secuiesc

Publicat: 30 apr. 2020

Europarlamentarul Maria Grapini cere suspendarea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, dacă acesta nu poate dovedi că adoptarea tacită în Camera Deputaţilor a proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc s-a făcut în baza unei înțelegeri între PSD și UDMR.

„Daca Presedintele nu va aduce probe ca un partid parlamentar a avut intelegeri secrete cu Prim ministru Ungariei pentru a ceda Ardealul, asa cum a declarat,salutand in limba maghaiara, trebuie sa-si dea demisia! Daca nu isi da demisia atunci opozitia ar trebui sa inceapa demersurile pentru suspendare!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Klaus Iohannis: PSD se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor. Marcel Ciolacu, oare ce v-a promis Viktor Orban?

Președintele Klaus Iohannis a acuzat PSD a ajutat UDMR sa treaca prin Camera Deputatilor o legea care dă autonomie larga Ţinutului Secuiesc.

„Bună ziua, dragi români!

Jó napot kívánok, PSD!

Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orbán, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentarii
 • Ce dracu vrea anafabeta asta?
  Dar cand trece de Camera Deputatilor ”TACIT” un proiect de lege atat de important (si asta in contextul cand i s-a atras atentia lui Ciolacu chiar de un PSD-ist ca exista acest proiect si trebuie bagat pe ordinea de zi si Ciolacu n-a facut nimic) asta nu inseamna intelegere
  Pai s-o faca sa-l suspende si dupa aia desfiintam PARLAMENTUL

 • Cineva a intors-o cu cheita .Aceasta fiinta trezita din somn .vine cu propuneri halucinante.Dansa este Romanca sau dupa nume ceva Italianca.Asa respect are pt. tara ce a hranit-o?

 • UDMR, care nici macar partid nu este ci organizatie etnica, nu a avut si nu are decat un singur obiectiv, SA RUPA ROMANIA!!! Politicienii „romani”, indiferent de partid, niste tradatori ce in 30 de ani au facut mereu alianta in guvern cu UDMR pentru interese personale. Asta pentru ca niciodata partidele „romanesti” nu au avut o vedere si atitudine unitara privind interesele nationale. Asa am ajuns unde am ajuns. Ciolacu este un TRADATOR, o drona a D-zeu stie cui, este complet o idiotenie sa crezi ca a uitat, l-a luat…valul Covid. MUTU este un tradator si mai mare, dar a iesit la latrat pe fondul prostiei(tradarii) primului. Ps. Exemplarul de pe hol de la Antipa a avut curajul unor interventii in P.E. absolut laudabile pentru apararea Romaniei!!!

 • Stimatul Iohanis a mai avut asemenea iesiri,spunand ca PSD a avut intelegeri cu niste evrei.in rest a aruncat paltonul prin Franta,a sezut la Masa tacerii,a adus o sapca din afara,a franat PSD la guvernare,cat a putut,acum ajuta(tot ca pe PSD)PNL la guvernare.In aceasta „pereoada” ne citeste ,cu intonatia unui elev din clasele primare, sa stam in casa,ca acum 100 de ani la gripa spaniola ,contnua lupta cu PSD.Nimic notabil,decat ca au trecut aproape 6 ani.

 • Nu stiu cum mai aveti tupeul sa vorbiti?!!! Nenorocitilor, PSD isti care ati distrus Tara de la revolutie pana acum. Voi v-ati gasit sa vorbiti?

 • Nu fac parte din nici un partid.Dar nu uitati ca intrarea in NATO s-a facut in guvernarea PSD,salariile si pensiile au crescut in guvernarea PSD,etc.Din 1989 incoace in afara lui Iliescu,toti presedintii au fost de dreapta,deci E Constantinescu,Petrov-in perioada comunista-Basescu in perioada capitalista si Iohanis-colaborator cu PSD cand era la Sibiu,care l-a si propus ca premier,dar l-a respins Petrov- Basescu.E. Constantinescu si-a vazut de treaba lui.Ce s-a facut in cei 16 ani Petrov-Basescu si Iohanis ambii de stanga dreapta,acum aprigi luptatori impotriva stangii?S-au taiat pensii si salarii,s-au facut retrocedari si s-au luptat cu PSD,in detrimentul dezvoltarii tarii.Spuneti care sunt realizarile celor 2 presedinti.

 • Analfabeta ar trebui sa ceară scoaterea în afara legii a partidelor PSD, UDMR care au votat pentru ruperea ținutului secuiesc de țară !!!!!! eventual ar trebui anchetată pentru propagarea de idei separatiste !

 • intrarea in NATO si UE s-a demarat in timpul lui Constantinescu . Cresteri de salarii si pensii s-au facut pentru obtinerea de capital politic, si oricum o facea orice guvern cand se putea .Dacă nu era Basescu si Yohanis nu ne bucuram noi de atâtea investiții straine !
  Vă rog , cei cu discernământ politic infantil să se abțină

 • Îmi este greu sa spun PSD, ca or mai fi și in partidul asta oameni iubitori de țara, dar sigur conducătorii fără excepție, de la Iliescu in coace sunt niște trădători. Nenumărate acțiuni in decursul celor 30 de ani au demaonstrat acest lucru. Pornind de la înființarea “partidelor etnice”, care sa-i ajute in alegeri, blocarea in perioada de inceput, atunci când se putea face mai ușor, a revenirii teritoriilor de peste Prut la patria mama, istutionalizarea jafului generalizat și distrugerea economiei etc. etc. Acum idioțenia aceasta a lui Ciolacu ma face sa cred ori ca nu este întreg la minte, ori nu este suficient de mobilat pentru funcția pe care o ocupa ! Colac peste pupăza și Corlățean & Serban Nicolau, in aceste momente fierbinți vin și dau prin comisia parlamentului avize pentru utilizarea limbii magheare ca limba oficială. Ce sa mai spui de campania pe care clica de conducere a PSD o duce in susținerea acestor acțiuni antiromânești. Madam Grapini, care de cad a apărut ca susținător a PSD este o trompeta care trăncănește, acoperindu-se de ridicol, numai ca sa-și apere osul de europarlamentar, a găsit momentul acum sa mai de încă odată o dovada de loialitate!
  Halal conducători!

Adauga un comentariu