Magazin

MARIA GRAPINI loveste din nou. Mesaj de 8 Martie

Publicat: 08 mart. 2015
1

Maria Grapini a transmis, duminica, urari sarbatoritelor zilei de 8 Martie, insa, si de aceasta data, mesajul este plin de greseli gramaticale.

„La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor.O primavara plina de sanatate si iubire.Si pentru ca traditia spune ca maine este ziu barbatilor,le doresc si tuturor barbatilor sa stie sa se bucure alaturi de femei.Sa fiti fericiti si sa aveti parte de sanatate”, a scris, duminica, pe Facebook, Maria Grapini, europarlamentar PC.

Dupa cum se poate observa, Maria Grapini distruge si de aceasta data limba romana: un cuvant este incomplet (ziu), semnul exclamarii lipseste la fiecare urare, precum si prepozitia „de” care ar fi trebuit sa preceada cuvantul „iubire”.

Comentarii
  • Stiu ca e idioata dra…hai sa nu ne cacam pe noi Astea nu sunt greseli gramaticale Sunt greseli de tastare facute frecvent de foarte multi .Mai ales de cacanarii de la BZI .

    • Da, uite unde erau academicienii. La BZI..Noroc ca au citit, de pe aiurea, „corecturile”.altminteri habar n-aveau de ele 🙂

Adauga un comentariu