Actualitate

Maria Grapini reactioneaza in scandalul momentului! Ce le cere anchetatorilor

Publicat: 04 aug. 2019
Editia PDF
11 Oct. 2019

Maria Grapini a declarat, sambata, ca nu crede in varianta confirmata de INML si propune ca procedura sa fie reluata pe un cadavru de animal, pentru a demonstra ca arderea acestuia este completa. Ea a anuntat ca va cere ancheta la nivel european privind traficul de persoane.

Va vine sa credeti? Cum si-au dat seama, IML-ul, ca Alexandra e moarta

„ Plange cerul aproape in toata tara! Cum mai suporta Dumnezeu criminalii,directi sau indirecti!?Nu cred in varianta data de criminal si confirmata de IML! Este dreptul meu de cetatean sa cred sau nu, in institutii care se balbie, care lasa zile intregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru! Propun sa se ia un cadvru de animal( nu pot propune corp omenesc) si in prezenta anchetatorilor si specialistilor criminalul sa reia toata procedura!. Sa demonstreze ca arde in timpul care l-a avut la dispozitie si arderea este completa!Altfel nu pot crede ca se doreste aflarea adevarului!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Ea a anuntat ca va cere ancheta la nivel european privind traficul de persoane. DIICOT a anuntat oficial, ca in urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dinca, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Macesanu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit