National

Maria Grapini, scrisoare catre liderul Parlamentului European. Ce solicita europarlamentarul PSD

Publicat: 22 aug. 2019
Editia PDF
11 Oct. 2019

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a transmis o scrisoare presedintelui Parlamentului European, David Sassoli, in care solicita deschiderea unei anchete la nivelul tuturor statelor membre, prin Europol, pentru depistarea si eliminarea retelelor de trafic de persoane.

Maria Grapini reactioneaza in scandalul momentului! Ce le cere anchetatorilor

Stimate Domnule Presedinte, in calitate de membru al Parlamentului European va solicit sa propuneti Comisiei Europene, in regim de urgenta, sa deschida o ancheta la nivelul tuturor statelor membre, prin Europol pentru depistarea retelelor de trafic de persoane. Recentul caz al Alexandrei si Luizei, doua fete din Romania, a aratat inca o data ca exista trafic de persoane intre statele membre. Din pacate tara pe care o cunosc cel mai bine a devenit furnizor de copii traficati pentru unele state din vest”, se arata in scrisoarea transmisa de Maria Grapini presedintelui Parlamentului European.

Europarlamentarul PSD a mai subliniat ca nu va putea nicio tara sa rezolve problema traficului de persoane de una singura, fiind nevoie de sprijin la nivelul Uniunii Europene.

Nu va putea nicio tara singura sa rezolve traficul de persoane atat timp cat acesta este transfrontalier. Avem obligatia ca Parlamentul European sa intervina prin agentiile specializate in depistarea retelelor si in eliminarea lor. Astept domnule presedinte sa-mi comunicati decizia pe care o luati legat de situatia extrem de grava din spatiul Uniunii Europene, legat de criminalitate si traficul de persoane”, a transmis Maria Grapini.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit