Cancan ultimă oră

Maria Ilioiu s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de mai bine de 5 ani: „Nu-l mai pot accepta în viața mea”

Publicat: 28 iul. 2021
Maria Ilioiu, fosta ispită de la ”Insula Iubirii„, și iubitul ei s-au despărțit, după o relație de mai bine de cinci ani.

După o relație de mai bine de cinci ani, Maria Ilioiu și iubitul ei au pus punct. Cei doi nu au mai găsit înțelegere în relația de cuplu, astfel că au ales să se despartă. Care a fost motivul pentru care fosta ispită de la Insula Iubirii a ales să se separe de bărbat?

Maria Ilioiu, fosta ispită de la ”Insula Iubirii„, și iubitul ei s-au despărțit, după o relație de mai bine de cinci ani. De-a lungul timpului, cei doi și-au acordat șanse, s-au despărțit și s-au împăcat, însă, de data aceasta, Maria Ilioiu a ales ca separarea să fie una definitivă. În interviul acordat pentru Antena Stars, fosta ispită mărturisește că deja l-ar fi uitat pe cel care i-a fost iubit!

”O să fie definitiv, o să vedeți. Deja au trecut trei săptămâni, aproape o lună și l-am uitat, să-ți zic sincer, este ca și cum nici măcar n-a fost o relație de cinci ani de zile. Nici mie nu-mi vine să cred. Noi am tot fost, ne tot împăcam, ne despărțeam, asta era viața noastră, dar de data asta simt eu că nu-l mai pot accepta în viața mea”, a declarat Maria Ilioiu la Antena Stars.

A pierdut procesul, în prima fază, cu clinica de înfrumusețare

Maria Ilioiu s-ar fi ales cu cicatrici pe viață după ce ar fi apelat la o procedură, la clinica vedetelor. Fosta ispită de la „Insula iubirii” se confruntă cu probleme grave cu tenul și este extrem de nemulțumită. A și postat, de altfel, pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat, dar a ajuns într-un mare conflict cu acea clinică.

”Se pare că mi-a ramas cicatrice… Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la «clinica vedetelor». Prima filmare este făcută a doua zi după peeling-ul chimic. A doua poză la o lună… și ultima poză este cum arăt acum cu fond de ten peste. Fața arată tăbăcită, cu gropi și, cel mai important, cu un prejudiciu estetic grav și permanent: CICATRICE!!! Și alt lucru important: NIMENI NU A FOST TRAS LA RĂSPUNDERE PENTRU ASTA… E carne vie”, a fost mesajul Mariei, care a însoțit fotografiile postate.

A fost obligată de către instanță să scoată tot ce a postat pe rețelele de socializare despre clinică în ultimul an.

”Admite cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale. Obligă pe pârâtă să sisteze desfăşurarea oricărei acţiuni la adresa reclamantei şi a mărcii înregistrate deţinute de aceasta în emisiuni televizate, prin intermediul reţelelor de socializare online, vlog, Youtube sau orice alte platforme online similare, până la soluţionarea definitivă a dosarului de fond nr. 5188/109/2021 al Tribunalului Argeş.

Obligă pe pârâtă să înlăture de pe reţelele de socializare online, vlog, Youtube sau orice alte platforme online similare, materialele şi înregistrările referitoare la reclamantă, până la soluţionarea definitivă a dosarului de fond nr. 5188/109/2021 al Tribunalului Argeş. Ia act că reclamanta nu solicită cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de în 5 zile de la pronunţare.”

Adauga un comentariu