Cancan

Maria Lungu a fost șocată de declarațiile fostului său iubit: „Îmi pare extrem de rău că n-a putut și n-a avut curajul ..”

Publicat: 13 sept. 2022
Maria Lungu a fost șocată de declarațiile fostului său iubit Îmi pare extrem de rău că n-a putut și n-a avut curajul ..
Maria Lungu a rămas dezamăgită după declarațiile fostului său iubit

Maria Lungu a fost împreună pentru câteva luni cu Mircea Eremia. Cei doi au avut o relație la distanță și se pare că acesta a fost motivul principal al despărțirii, după spusele blondinei. Fratele Alinei Eremia a decis să pună punct relației prin intermediul unui interviu.

Vedeta a precizat că la momentul actual este împreună cu altcineva și nu dorește să se împace cu fostul iubit. Mai mult de atât, Maria Lungu nu dorește să rămână nici măcar prietenă cu artistul, fiind foarte dezamăgită de declarațiile lui. 

Maria Lungu a rămas dezamăgită de declarațiile fostului iubit

Maria Lungu a avut o relație cu fratele Alinei Eremia. Vedeta a aflat din presă că nu mai are iubit și a rămas cu un gust amar după acea experiență. Ulterior, Mircea Eremia a declarat care au fost motivele pentru care a dorit să se despartă de Maria Lungu. Cu toate că cei doi formau un cuplu frumos se pare că doar după câteva lui au decis să meargă pe drumuri separate. Mai mult de atât, relația lor s-a terminat brusc, în momentul în care bărbatul a declarat într-un interviu că este burlac. Se pare că nu a fost vorba despre infidelitatea fostei sale iubite.

„Nu a existat niciun motiv. Nu a fost destul de serioasă relația, iar din acest motiv ne-am despărțit”, a precizat Mircea Eremia.

Ulterior, Maria Lungu a declarat că a fost șocată de spusele partenerului său. Vedeta a spus că îi pare rău că nu a avut curajul să vorbească cu ea și a preferat să se despartă prin acest mod. 

„Îmi pare extrem de rău că n-a putut și n-a avut curajul să mă sune și să-mi spună mie personal și a ajuns să vorbească în presă despre asta. Probabil din cauza distanței, eu dacă mâine mă duc la București mă împac cu el”, a precizat Maria Lungu.

Vedeta se află într-o altă relație la momentul actual

Cu toate că Mircea Eremia a spus că nu exclude o împăcare cu blondina, aceasta nici nu vrea să audă de o posibilă relație. Vedeta este de părere că bărbatul i-a greșit mult în momentul în care a decis să se despartă de ea prin intermediul unei declarații în presă. Mai mult de atât, se pare că a început să se întâlnească cu altcineva.

„Într-adevăr, el a vrut mai mult, a vrut să continuăm această relație, însă eu am declarat de mai multe ori că vreau să fiu mai atentă cu aceste lucruri și am luat-o încet. Eu sunt într-o relație serioasă în momentul de față și nu există nicio șansă ca eu să mă întorc vreodată la Mircea, mai ales după declarațiile pe care le-a făcut.(…) El trebuia să-mi spună de despărțire, nu să aflu eu din presă”, a precizat blondina.

La momentul actual, Maria Lungu este fericită alături de partenerul său. Aceasta nu ia în considerare o posibilă împăcare cu fostul partener. Mai mult de atât, vedeta nu dorește să aibă nici măcar o relație de prietenie cu Mircea Eremia. 
Comentarii
Adauga un comentariu