Sport

Maria Sakkari a învins-o pe pe favorita Iga Swiatek la Roland Garros. Va juca în semifinale cu Barbora Krejcikova

Publicat: 10 iun. 2021
Maria Sakkari
Maria Sakkari a reușit să o elimine pe Iga Swiatek de la Roland Garros și va juca în semifinale cu Barbora Krejcikova

Maria Sakkari a reușit să o elimine pe favorita Iga Swiatek de la Roland Garros, 6-4, 6-4, și va juca în semifinale cu o altă surpriză, Barbora Krejcikova. Meciul va avea loc mâine.
În meciul cel mai surprinzător de la această ediție de Roland Garros, Sakkari a dominat-o absolut pe Swiatek (20 de ani, 9 WTA), câștigătoarea de anul trecut de la Paris.

Grecoaica situată pe locul 18 mondial a reușit să servească extraordinar și să conducă punctele, iar adversara sa din Polonia s-a recunoscut învinsă. Swiatek a acuzat și niște probleme la coapsa dreaptă, dar nu a părut foarte deranjată în setul secund.
Cori Gauff, doborâtă de Barbora Krejcikova după un meci nebun în sferturi la Roland Garros!
Barbora Krejcikova a reușit să o elimine pe americanca Cori Gauff, scor 7-6 (6), 6-3, și s-a calificat în semifinale la Roland Garros.

Cehoaica în vârstă de 25 de ani, specialistă în meciurile de dublu, a reușit să obțină victoria după un meci ciudat, în care Cori Gauff, tânăra jucătoare de 17 ani, a părut de multe ori marcată de miza momentelor critice.
Krejcikova, loc 33 WTA, a fost de mai multe ori în pericol să piardă primul set, cu americanca risipind break după break.
Și-a adjudecat în cele din urmă acest prim set la prima minge, în tiebreak, după care nu s-a mai uitat în urmă. Imediat, s-a făcut 5-1 în setul secund, cu americanca acuzând șocul mental, și, în ciuda sprijinului din partea fanilor, Krejcikova a trecut în prima ei semifinală de Grand Slam la simplu din carieră.

Adauga un comentariu