Celebritati

Mariah Carey a dezvaluit sexul gemenilor ei

Publicat: 03 feb. 2011

Desi cântareata Mariah Carey s-a aratat indignata de încercarile mai multor specialisti de a prezice sexul gemenilor ei, un apropiat al vedetei a dezvaluit faptul ca aceasta va aduce pe lume un baiat si o fetita.

Potrivit lui Nick Canon, sotul artistei, Mariah va naste la sfarsitul lunii aprilie si începutul lunii mai. Se pare ca cei doi vor fi ferictii parinti ai unor gemeni, care potrivit unui apropiat al cuplului vor fi baiat si fata.

”Zilele acestea se rezuma totul la bleu si roz. Este un vis ce va deveni realitate. Vor avea un fiu si o fiica”, a declarat un prieten al celor doi cântareti.

Se pare ca Mariah Carey este în culmea fericirii. Cu toate acestea ea a încercat de-a lungul sarcinii sa-i opreasca pe cei care au încercat sa ghiceasca sexul copiilor ei.

”Chiar înainte de a anunta ca vor fi gemeni, am încercat sa tin ascuns sexul lor. Aparusera chiar si pariuri pe Twiiter pe tema asta. Unii spuneau ca vor fi doi baieti, altii ca vor fi doua fete, dar nim eni nu se gândea la asta”, a declarat Mariah Carey pentru revista ”Life and Style”.

Citeste si:

Mariah Carey va avea o emisiune TV
Mariah Carey i-a colindat pe sotii Obama


loading...

Adauga un comentariu