International

Mariah Carey a facut un anunt SOC. Fanii sunt devastati

Publicat: 26 mart. 2016
1

Celebra solista R&B americana Mariah Carey a anuntat vineri ca si-a anulat concertul pe care trebuia sa-l sustina duminica la Bruxelles invocand motive de securitate, la trei zile dupa atentatele produse marti in capitala belgiana, soldate cu 31 de morti.

Mariah Carey urma sa urce pe scena duminica, in sala de concert Forest National din Bruxelles, in cadrul turneului sau european.

„Imi iubesc fanii din Bruxelles insa in aceste clipe am fost sfatuita ca ar fi mai bine sa anulez concertul, pentru siguranta lor, a muzicienilor mei, a echipei mele si a tuturor oamenilor implicati in organizarea acestui turneu. Sper sa va revad in curand si va transmit rugaciunile mele si iubirea mea eterna”, a anuntat solista.

Acest concert a fost anulat in pofida anuntului facut de reprezentantii salii de concerte Forest National, care au oferit asigurari ca spectacolele vor avea loc conform programului si ca se vor desfasura in siguranta, scrie presa belgiana.

Mai multi suspecti in cazul dublului atentat, de marti, de la Bruxelles, asupra aeroportului si metroului din capitala belgiana sunt cautati inca. Aceste atentate au facut 31 de morti si 310 raniti, potrivit celui mai recent bilant al victimelor atentatelor.

Adauga un comentariu