Cancan ultimă oră

Marian Drăgulescu se însoară. Sportivul, pregătit să facă marele pas după două căsnici eșuate

Publicat: 26 mai 2022
Marian Drăgulescu la o competiție
Marian Drăgulescu se însoară cu iubita lui, Simona Carmen, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Marian Drăgulescu se însoară cu iubita lui, Simona Carmen, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Sportivul este pregătit să facă marele pas după două căsnici eșuate. Iată ce declară acum campionul mondial la gimnastică!

Marian Drăgulescu a vorbit, pentru Click!, despre faptul că s-a gândit să facă pasul cel mare cu iubita lui, Simona Carmen, după două căsnici eșuate. Sportivul este pregătit să meargă în fața altarului și să-și continue viața alături de femeie care îl face cel mai împlinit și fericit om.

Marian Drăgulescu se însoară pentru a treia oară

Marian Drăgulescu are planuri mari alături de iubita lui, Simona Carmen, cu care formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi vor merge în fața altarului și își vor uni destinele, însă el spune că pe ei nu-i unește o hârtie.„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act”, a declarat sportivul.

Care a fost reacția Larisei Drăgulescu, prima soție a sportivului

Larisa Drăgulescu a fost prima soție a lui Marian Drăgulescu. Pentru Ego.ro, vedeta a povestit că știe despre faptul că fostul ei soț se însoară și mărturisește că abia așteaptă să petreacă la eveniment.

„Eu l-am urmărit pe Marian la tv, atunci când mi-a permis timpul, și pot să spun că am avut emoții pentru el la fel ca pe vremurile când îl urmăream la gimnastică. Simona este o fată deosebită și mă bucur mult pentru el că, în sfârșit, a găsit pe cineva potrivit. De-abia aștept să joc la nunta lui!”, a spus vedeta.

Fosta soție a campionului mondial la gimnastică este fericită pentru el că și-a găsit pe cine potrivit și că se gândesc la căsătorie. De asemenea, despre Simona Carmen vedeta are o părere foarte bună.
Adauga un comentariu