Cancan ultimă oră

Marian Drăgulescu vorbe;te despre presupusa împăcarea cu fosta soţie

Publicat: 09 nov. 2019

O fotografie postată de Larisa, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, a stârnit controverse în lumea mondenă. Toată lumea a crezut că s-au împăcat, iar mesajele au început să curgă imediat! Felicitări peste felicitări, dar iată că, nu e cazul. Marian Drăgulescu a oferit primele declaraţii despre presupusa împăcare, dar şi despre noua iubită.

Nu este vorba de nicio împăcare. Larisa şi Marian Drăgulescu l-au susţinut pe Richard, băiatul pe care îl au împreună, la un campionat naţional. Blondina a postat fotografia pe reţelele de socializare pentru a invita toţi oamenii din zonă la locaţia în care urma să aibă loc competiţia.

Marian Drăgulescu a precizat că a rămas prieten cu fosta soţie şi că nu mai e nimic de consumat între ei! Se ocupă împreună de creşterea celor doi copii şi… doar atât.

„A avut loc un campionat naţional de juniori la Reşiţa şi a concurat şi băiatul meu, Richard Alexandru. M-am dus să-l susţin, am şi arbitrat la acel campionat naţional. Şi Larisa a pus o poză în care invita lumea să vină la Sala Polivalentă din Reşiţa să susţină viitorii campioni. Au început mesajele… Lumea a început să ne felicite că *Bravo, bine că v-aţi împăcat!*, *Vă stă bine împreună*… Eu atât spun! Am rămas prieteni şi împreună avem grijă de copii. Atâta tot. Ce a fost de consumat s-a consumat în perioada în care am fost împreună. Mai mult decât atât nu se pune problema”, a declarat Marian Drăgulescu.loading...

Adauga un comentariu