Stiri si curiozitati

Marian Godina, acuze fara precedent. Ce s-a intamplat cu celebrul politist

Publicat: 19 nov. 2018
3

Marian Godina a avut o reactie vehementa la adresa procurorului care a amendat doi politisti. Cauza mustrarii este de neimaginat. Oamenii legii l-au oprit pe acesta din cauza ca avea IT-ul expirat, dar si pentru ca a depasit vizita legala.

Se pare ca procurorul a intarziat la serviciu din cauza oamenilor legii, motiv pentru care cei doi s-au ales cu cate 5.000 de lei scosi din buzunar. Reactia lui Marian Godina nu a intarziat sa apara. Bineinteles, acesta a fost de partea politistilor si in acelasi timp de partea legii.

Marian Godina, despre procurorul care i-a amendat pe oamenii legii

Marian Godina, politist brasovean, nu a putut sta cu mainile in san, asa ca a reactionat in mediul online, luandu-le apararea celor care au respectat legile rutiere. Totul s-a petrecut in momentul in care un procuror din Slobozia a fost oprit de doi politisti. Acesta nu a respectat viteza legala si avea si ITP-ul expirat. Din pacate, procurorul din Slobozia s-a simtit lezat ca i s-au adus astfel de mustrari, asa ca i-a amendat pe cei doi oameni ai legii cu cate 5.000 de lei, la cateva luni dupa incident. „La cateva luni dupa ce a fost sanctionat contraventional pentru depasirea vitezei si pentru ITP expirat, un procuror se gandeste sa „compuna” o ordonanta prin care ii amendeaza pe politistii rutieri care il sanctionasera, cu cate 5000 de lei de caciula. Am citit ordonanta aseara si am crezut ca e inventia cuiva, dar azi m-am convins ca e reala. Procurorul isi incepe ordonanta povestind la persoana intai, iar mai apoi isi continua naratiunea alternand persoana intai cu a treia, vorbind ca Tarzan, cu diferenta ca face referire la dumnealui folosind cuvintele „magistratul procuror”.

Eu cred ca ordonanta asta reprezinta sfarsitul carierei procurorului magistrat si asa ar fi normal, n-ai cum sa lasi asemenea specimen sa lucreze in dosare penale. Daca la fata locului ar putea avea ca scuza faptul ca si-a pierdut cumpatul, (desi nici asta nu ar fi o scuza) faptul ca dupa cateva luni, in care a avut timp suficient sa mediteze, tot a considerat normal sa dispuna amendarea politistilor care l-au sanctionat, ma face sa banuiesc ca testarile psihologice pe care le da regulat nu sunt chiar elocvente. Ba chiar a mai avut un ragaz in timpul in care a redactat ordonanta aia, destul de stufoasa, timp in care macar vreun dragon, pe care-l are probabil ca prieten imaginar, i-ar fi putut aparea la ureche, sa-i dea usor una dupa ceafa si sa-i sopteasca: «pretenas, ce rahaturi scrii aici, ai luat speis?“, a scris politistul brasovean Marian Godina pe un site de socializare.

Adauga un comentariu