Actualitate

Marian Godină o acuză pe Elena Udrea că se folosește de fiica ei. „Zeci de mii de românce trăiesc departe de copiii lor, deși nu au furat”

Publicat: 21 apr. 2022
Marian Godină acuză Elena Udrea
Marian Godină este revoltat de atitudinea Elenei Udrea și o acuză că se folosește de fiica ei pentru a se victimiza

Marian Godină a avut o reacție virulentă la adresa fostului ministru al Turismului și o acuză pe Elena Udrea că se folosește de fiica ei pentru a se victimiza. Mai mult, celebrul polițist spune că fosta „blondă de la Cotroceni” și-ar fi conceput copilul ca pe o poliță de asigurare.

Cunoscutul polițist Marian Godină a reacționat dur la doar câteva ore după ce Elena Udrea a transmis un mesaj înduioșător din închisoare, în Bulgaria. După cum se știe, fostul ministru al Turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute” şi are de plătit despăgubiri de 3 milioane de euro! Mai mult, în ziua în care a fost pronunțată sentința, Elena Udrea a fugit din țară, fiind reținută în Bulgaria.

Elena Udrea, mesaj emoționant din Bulgaria

Marian Godină este revoltat de declarațiile făcute de Elenea Udrea, referitor la fetița ei și spune că zeci de mii de românce trăiesc departe de copiii lor, deși nu au furat! Astfel, recent, Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant din Bulgaria, unde este reținută.

„Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul cu care Elena Udrea l-a scos din minţi pe Marian Godină.

Marian Godină o acuză pe Elena Udrea că se folosește de fiica ei

Într-o postare pe blogul personal, Marian Godină se referă, mai întâi, la momentul în care Elena Udrea a decis să facă un copil, comparând situația ei cu cea a cuplurilor obișnuite din România.

„Dacă întrebi cupluri tinere din România de ce nu au copii încă, de preferat să nu le întrebi, dar dacă o faci, cele mai multe îți vor răspunde că încă nu se simt pregătite. Nu psihic, nu fizic, ci financiar. Asta e cea mai mare grijă a celor care se tem să facă acest pas. Vom avea ce-i oferi, îl vom putea crește fără lipsuri, va avea un trai mult mai bun decât am avut noi? Sunt doar câteva din întrebările pe care și eu mi le-am pus și sunt convins că mulți și le pun. În acest context, doamna Udrea, cea care etala genți și pantofi valorând cât cei mai mulți dintre noi câștigăm în ani de zile, s-a gândit să aibă un copil. A făcut-o, deși știa că e posibil să meargă la închisoare, ba chiar cu riscul să par foarte rău, opinez că a văzut într-un copil un fel de poliță de asigurare, o portiță de a scăpa de pușcărie.

Carevasăzică, în timp ce tinerii se tem să facă copii, nu pentru că trebuie să plece la pușcărie, ci pentru că se tem că nu își vor permite financiar, această doamnă, știind că va pleca la penitenciar, nu a avut nicio temere să conceapă un copil. Acum, într-un mesaj de victimizare de-a dreptul grețos, doamna Udrea încearcă să ne stoarcă lacrimile, explicând cum a fost luată dumneaei de lângă copil pe când avea doar 12 zile și cum i se întâmplă asta din nou acum, deși îi promisese copilei că vor fi de Paște împreună. Mai spune că își dorește ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trece ea acum”, a scris Marian Godină.
Comentarii
Adauga un comentariu