Actualitate

Marian Godina, reactie geniala la atacul lui Christian Sabbagh la Alexandru Cumpanasu

Publicat: 20 sept. 2019

Christian Sabbagh a primit sustinerea lui Marian Godina in conflictul la distanta pe care-l are cu Alexandru Cumpanasu.

Interventie neasteptata a politistului Marian Godina in scandalul dintre Christian Sabbagh si Alexandru Cumpanasu. Angajatul MAI se declara de partea lui Sabbagh, care il acuza pe unchiul Alexandrei de ipocrizie, dupa ce ecesta a anuntat ca va candida la Presedintia Romaniei.

Christian Sabbagh a postat recent un fragment dintr-o emisiune difuzata de Realitatea TV, pe vremea cand Rares Bogdan era moderator, in care Cumpanasu se cearta cu politistul Cosmin Andreica de la sindicatul Europol si ulterior paraseste studioul. In timpul interventiei, Cumpanasu "scapa porumbelul" si spune ca el a infiintat Directia Generala Anticoruptie (DGA) in Romania. In realitate, Cumpanasu a sustinut prin ONG-ul sau mai multe programe anti-coruptie adresate angajatilor MAI pentru care este acum acuzat ca a primit bani grei.

"Mai Pinocchio, tu ai infiintat Directia Generala Anticoruptie? Nu stai de vorba cu un agent de politie? E sub nivelul tau?

Dragi cetateni, dragi politisti, uitati-va la ce poate debita acest individ, Cumpanasu. Urmariti si reactiile lui nervoase. Politistul este calm si ii da o replica geniala", scrie Chirstian Sabbagh pe contul lui de socializare.

Marian Godina i-a dat like lui Sabbagh si a si comentat: "Asa mai veniti de acasa, domnule Christian Sabbagh", a scris Godina. Comentariul politistului a primit ctateva sute de like-uri si zeci de comentarii.loading...

Adauga un comentariu