Mozaic muzical

Marian Manole, fratele Madalinei Manole, își strigă disperarea: «Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă care i s-a pus»

Publicat: 11 dec. 2020
Marian Manole si Madalina Manole
Marian Manole, fratele Madalinei Manole, își strigă disperarea.

Marian Manole, fratele Madalinei Manole, își strigă disperarea. Într-un interviu acordat celor de la Click, bărbatul spune că își dorește să șteargă stigmatul de sinucigașă care i-a fost pus surorii sale. Totodată, Marian a spus că fiul său își dorește să își cunoască verișorul, pe băiatul Madalinei, însă până acum Petru Mircea nu și-a arătat disponibilitatea.

Faimoasa cântăreață ne-a părăsit în urmă cu mai bine de 10 ani după ce a înghițit o doză letală de Furadan.

Marian Manole, fratele Madalinei Manole, își strigă disperarea

Marian Manole, în vârstă de 52 de ani, și-a îngropat sora cu mai bine de 10 ani. Din acel moment necazurile s-au ținut scai de acesta. În urma cu trei ani și jumătate și-a îngropat și mama, Eugenia, iar acum trei luni de zile s-a stins din viață și tatăl lui, Ion Manole, care a pierdut lupta cu noul coronavirus. Bărbatul nu a trecut nici acum peste moartea celor dragi şi suferă.

”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a mărturisit pentru Click! Marian Manole.

Mădălina Manole şi-a încheiat socotelile cu viaţa în iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Fratele ei mai susţine că a promis cuiva că o va lăsă pe Mădălina să se poată odihni în pace. ”O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!”, mai spune Marian Manole.

Sunt perioade grele din an, cum ar fi Paştele sau Crăciunul, când vorbeşte cu greu despre ai lui, plecaţi din această lume. Părinţii i-au murit în braţe şi va uita cu greu aceste clipe grele. ”E foarte greu să uit faţa părinţilor mei pe patul de moarte. Mi-au murit în braţe! Şi atunci îmi aduc aminte de toate relele. Un ticălos!”, susţine el, referindu-se evident la soţul Mădălinei pe care-l consideră vinovat de moartea acesteia.

Petru Mircea nu se arată disponibil pentru că cei doi verișori să se cunoască

Marian Manole, fratele Madalinei Manole, își strigă disperarea și spune că suferă enorm pentru că cei doi verișori nu s-au cunoscut până acum.

Mihaita, fiul lui Marian, în vârstă de 22 de ani, a purtat o discuție cu ”unchiul din Otopeni”, pentru a-și vedea vărul. Iată discuția: ”Salut Puiu! Sunt Mihăiță, nepotul tău. Când am putea să ne vedem să îmi văd și eu verișorul?”, i-a scris băiatul. Petru Mircea i-a răspuns: ”Știu că Marian te-a pus să-mi scrii și îmi pare tare rău că ești pus în situația asta. Îmi pare tare rău că ai fost crescut în ură. Știu că voi ați avut în casă virusul ăsta. Noi nu am avut COVID și chiar ne păzim. Sincer, chiar nu e un moment bun să ne întâlnim în perioada asta. Nu înțeleg de ce nu s-a gândit Marian la asta”.

”Nu am nimic de împărțit cu nimeni, pentru că părințîi și bunicii mei nu m-au crescut în ură. Mi-au acordat o educație bună, în așa fel încât să respect și să fiu înțelegător cu oamenii din jurul meu. Voiam să îți mai spun că nu am frați sau surori, știi bine… iar el e unul dintre puținii verișori pe care îi am. Chiar îmi doresc să îl văd pe viitor și să fac cunoștință cu el. Vreau să ne înțelegem, pentru că eu nu am nimic cu tine și te consider în continuare unchiul meu”, i-a mai scris nepotul Mădălinei, unchiului său, în speranța că-și va putea cunoaște verișorul.
Adauga un comentariu