National

Marian Vanghelie arunca BOMBA! Iata adevaratul motiv pentru care el si Geoana au fost exclusi din partid

Publicat: 30 nov. 2014
1

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, duminica seara, in emisiunea ”Actualitatea Romaneasca” difuzata de B1 TV, ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD deoarece putea candida la functia de premier, iar pe el pentru ca voia sa ii ia locul lui Liviu Dragnea.

”Pe Geoana de ce l-a dat afara? Traim in niste filme de desene-animate. Isi dau seama ca au pierdut urat de tot. Ii deranjeaza dl Iliescu ca ar putea avea un cuvant de spus la Congres. Au spus ca ma exclud pentru ca am dat o declaratie cu o saptamana inainte. El dandu-si seama ca nu va mai ocupa functia de premier si presedinte i-a fost frica ca o sa vina Iohannis si o sa zica sa dea un premier. Si i-a fost frica ca o sa fie nominalizat Geoana”, a declarat Vanghelie.

Citeste si Geoana, catre Liviu Dragnea: ”Bucurati-va cat mai aveti timp! Cel tarziu in martie, veti fi toti

”Erau 2 posibilitati: Geoana si Ioan Rus, oameni cu experienta. Nu se compara Geoana si Rus ca experienta cu Victor Ponta. Au existat aceste posibilitati uitandu-ma la ultimele declaratii. El a declarat ca isi da demisia daca se cere un alt premier din PSD dupa ce l-a dat afara pe Geoana”, a mai spus edilul.

”Minte, a cautat o motivatie sa ne dea pe noi afara. De Robert Negoita nu au mai zis nimic. Problema eram eu. Eu i-am spus ca voi candida pe functia lui Liviu Dragnea. Am mai candidat pentru aceasta functie si am obtinut cele mai multe voturi”, a precizat Vanghelie.

Citeste si Vanghelie, despre dosarul Alinei Bica: Sunt curios daca liderii PSD dorm linistiti

”Vreau sa arat cat de mult minte acest baiat Victor Viorel Ponta. S-a creat o stare de dictatura copilareasca, prosteasca. Daca spui ceva, te da afara”, a explicat el.

Vanghelie a anuntat ca toti consilierii Sectorului 5 isi vor da demisia din PSD.

De asemenea, edilul a acuzat PSD-ul de proasta organizare a alegerilor din diaspora. Potrivit acestuia, motivul a fost ca daca ”ar fi dat drumul la vot in diaspora, ar fi pierdut. Si si-au asumat acest risc”.

Citeste si Vanghelie povesteste „cum face Ponta” in partid: „Miau, miau, miau, miau” – VIDEO

Adauga un comentariu