National

Marian Vanghelie: „Eu nu cred in liste de EXCLUDERI”

Publicat: 27 nov. 2014
1

Marian Vanghelie, vicepresedinte al PSD, suspendat din functie, a declarat, azi, inainte de sedinta CExN, ca el nu crede in listele cu excluderi din PSD, el fiind unul dintre numele vehiculate pentru excluderea din partid. „Eu nu am o problema din acest punct de vedere, eu nu cred in aceste liste. Pot fi persoane suparate, dar eu cred ca lucrurile trebuiesc analizate foarte serios. Chiar daca mie nu imi place de cineva, eu nu cred ca trebuie sa il exclud. As vrea sa combatem aceste lucruri in Consiliul National si in Congres. Nu asa pot fi excluderile”, a comentat Marian Vanghelie.

Citeste si:Iata numele propuse pentru excluderea din PSD

Vanghelie a mai aratat ca, desi este suspendat din functie, a primit invitatia de a participa la sedinta, chiar daca a fost lasat la urma. „Fiind o persoana care nu sunt foarte cunoscuta si numele meu fiind foarte complicat, Vanghelie, am inteles ca am fost lasat mai la urma. Am primit si invitatie„, a spus edilul de la 5.
Cat priveste data Congresului, Vanghelie a aratat ca inclina spre organizarea acestuia la inceputul anului viitor. „Eu cred ca nu trebuie sa ne grabim cu nimica. Poate ca la anumiti colegi se grabesc. Cum a zis si presedintele,  Congresul trebuie sa fie in februarie-martie”, a declarat Vanghelie.
Intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia, Vanghelie a spus: „Haideti sa il lasam pe dl Dragnea sa-si faca analiza singur. Eu sunt foarte degajat. Poate unii sunt grabiti, sunt  incurcati, altii au probleme, eu nu am probleme”.
Sursa: romaniatv.net 
Adauga un comentariu