Actualitate

Marian Vanghelie: „Va sosi vremea cand toti 70% dintre cei din DNA, din sediul ala, vor fi judecati”

Publicat: 22 mart. 2018
1

Un procuror de la DNA a cerut, vineri, la Tribunalul Bucuresti, inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestul preventiv in cazul lui Marian Vanghelie, pentru savarsirea infractiunii de instigare la marturie mincinoasa. Solicitarea este formulata dupa ce acesta ar fi luat legatura cu un martor in dosarul in care fostul primar al Sectorului 5 este judecat pentru fapte de coruptie.

Vanghelie sustine ca in fata instantei, procurorii s-au dus cu un filmulet de 15 secunde, in care el apare cu un martor din dosar, in timp ce stau amandoi la coada la un dozator de apa. Fostul primar sustine ca in acele 15 secunde nu l-a santajat pe acest martor.

”Este o reactie de normalitate. Ma bucur in primul rand ca am dat peste niste judecatoare tinere si cu curaj. Ce ati facut si dumneavoastra si presa din Romania, care s-a unit in ultimul an si jumatate, a fost foarte important, pentru ca altfel eram luat ca din oala.

Eu eram la aparatul de apa, el mi-a spus ”ce faci, sefu? Sa stiti ca m-au santajat”. Eu i-am spus: ”Sa stii ca este un Dumnezeu si este atat”. Pentru asta au cerut arestarea preventiva. Eu nu am intalnit niciodata asa ceva, nici macar in perioada comunista, ca am fost gestionar si nu am vazut asa ceva.

Credeti-ma in continuare ca am sa vorbesc si am spus si in instanta ca si daca ma arestau astazi, eu continuam sa vorbesc.

Va sosi vremea cand toti 70% dintre cei din DNA, din sediul ala, vor fi judecati si se va vedea ca fac la fel ca aia de la Prahova. Eu nu le doresc raul, dar ar trebui sa fie anchetati, ca sa se vada (…) Eu am vazut cu ochii mei cu un comisar de politie judiciara al DNA iesea din biroul unui judecator, adica de acolo de unde nu avea voie sa intre. Eu nu sunt cu Facebook, nu am filmat, dar tot ce pot sa fac este sa vorbesc”, a spus Marian Vanghelie, la Antena 3.

Comentarii
Adauga un comentariu