Actualitate

Mariana Moculescu, clipe de cosmar in Italia! A fost data in urmarire

Publicat: 13 sept. 2019

Mariana Moculescu a ajuns la capatul puterilor. Fosta sotie a lui Horia Moculescu trece prin momente cumplite. Recent, ea a publicat pe Facebook o imagine in care apare alaturi de iubitul italian, la Casa Julietei din Verona, insa descrierea respectivei fotografii i-a socat pe toti.

Se pare ca barbatul a denuntat-o pe fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu chiar in momentul in care Mariana se afla cu el in vacanta. Mariana Moculescu a povestit toata intamplarea pe Facebook.

"Am fost denuntata de Lorenzini Massimiliano din iunie 2018. Am fost cautata de carabinierii din Montemurlo acum 2 saptamani si mi-au adus la cunostinta ca voi fi anchetata penal pentru ca am o Procura de la Republica Italiana. In tot acest timp, am locuit in casa acestuia, facandu-mi rezidenta la adresa sa, am petrecut Revelionul si Pastele cu sora si cumnatul sau si, de fapt, eu eram denuntata.

Practic, pentru a se apara de denuntul facut de mine pentru acte persecutorii, m-a denuntat pe mine. Avocatul meu din oficiu va intra in Tribunalul din Prato si va citi dosarul pentru a sti motivele incriminarii. In concluzie, am avut o relatie de 4 ani cu o persoana care s-a comportat persecutoriu si mi-a ascuns 1 an de zile faptul ca m-a denuntat penal", a scris Mariana Moculescu pe retelele de socializare.

Ea a marturisit ca nu stia nimic de planurile iubitului italian. Mariana Moculescu traia si dormea in acelasi pat cu barbatul care a dat-o in urmarire generala.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit