Mozaic muzical

Mariana Moculescu e fabrica de tocat bani! Iata cat a cheltuit in 10 zile

Publicat: 27 iul. 2018
3

Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului dintre Mariana Moculescu si fiica sa, Nidia Moculescu, ca un altul sta sa inceapa.

De aceasta data, protagonisti sunt Mariana Moculescu si Cristi Marian, fostul iubit al acesteia.

 Intr-o postare publica facuta pe pagina sa de socializare, Cristi Marian da in vileag suma ametitoare de bani pe care fosta sotie a lui Horia Moculescu se pare ca ar fi cheltuit-o in 10 zile.

Desi pare o suma exagerata, mai ales pentru o persoana care in urma cu doua saptamani se ruga de fiica ei, de Nidia, sa ii trimita bani ca sa se intoarca acasa, se pare ca Mariana Moculescu nu o duce deloc rau in plan financiar.
Ce a spus Cristi Marin despre Mariana Moculescu

“Mariana Moculescu a cheltuit cel putin 2.000 de euro in zece zile cand a stat la mine! Ii trimiteau amantii din Italia cate 400 de euro aproape in fiecare zi!

A platit si 140 de lei pe noapte la un hotel in care s-a b……t cu un italian! A dat si 195 de lei pe o pereche de sandale si bani aruncati pe multa mancare si multe altele!

Avea lucruri de firma (nume firme)

P.S. A mintit cand a spus ca nu are bani si a cersit de la toata lumea! Acestea sunt o parte de bonurile de la cumparaturile facute de ea si un bon in care a primit 400 de euro in care scrie numele ei!”, a spus Cristi Marin.

Adauga un comentariu