Stiri si curiozitati

Mariana Moculescu, ingrozita dupa incinerarea nasei ei, Zina Dumitrescu. Ce mesaj are pentru fiu

Publicat: 02 apr. 2019

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie, la 82 de ani, la azilul din Ghermanesti, Ilfov, unde se afla internata din 2012. Incinerarea trupului Zinei Dumitrescu i-a scandalizat pe apropiatii familiei indoliate. Mariana Moculescu (50 de ani), fina celebrei “doamne a modei romanesti”, sare la gatul lui Catalin Negreanu (49 de ani), unicul fiul al Zinei, care nu a dorit sa o inmormanteze la Cimitirul Bellu, unde ea detinea un loc de veci.

Catalin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, este, zilele acestea, tinta acuzatiilor, dupa ce si-a incinerat mama. Printre cei care il arata cu degetul se numara si fina Mariana Moculescu, pe care Mama Zina a nasit-o la cununia cu Horia Moculescu, in 1989: “Am suferit ingrozitor in aceste zile de cand am aflat ca a murit nasa. A fost o depresie. Catalin nu are nici un strop de iubire sau de respect pentru cea care i-a daruit viata si l-a facut un barbat frumos. In ultima instanta, ii urez sa apuce si el varsta mamei sale si sa aiba sansa de a fi inmormantat crestineste. Catalin a  gresit! Enorm! Nu are credinta, nu e crestin. A facut un gest pagan”.

”Nasa mama Zina mi-a spus ca voi naste o fetita”

Ea isi aminteste cu drag de celebra ei nasa, Zina Dumitrescu: ”Zina Dumitrescu si Costin, sotul ei, au fost nu numai nasii de botez ai Nidiei, fiica mea, ci si nasii mei de cununie, la nunta cu Horia Moculescu. In 1989 toti imi spuneau ca voi naste un baietel, inclusiv medicul. Singura care a zis ca voi naste o fetita a fost Zina. De aceea am ales-o ca nasa!”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!  

Trupul Zinei Dumitrescu a fost incinerat

Trupul neinsufletit al creatoarei de moda Zina Dumitrescu a fost incinerat sambata dimineata la Crematoriul „Vitan-Barzesti” din Capitala. Decizia i-a apartinut fiului ei, Catalin Negreanu (49 de ani), care a preferat sa valorifice locul de veci al familiei de la Cimitirul Bellu, cotat pe piata la 5.000 de euro. Zina Dumitrescu s-a stins la azilul din Ghermanesti, la 82 de ani, iar prietenii nu au mai apucat sa isi ia adio de la ea.

Fiul ei, unic mostenitor, i-a luat trupul si l-a dus direct la crematoriu, unde a interzis accesul altor persoane. Relatia lui Catalin Negreanu cu Zina a fost tensionata, barbatul fiind acuzat in repetate randuri ca si-a abandonat mama. A fost chiar la un pas sa fie dezmostenit, insa a reusit sa plateasca datoriile catre azil si a scapat. Mama Zina isi dorea sa fie inmormantata la Cimitirul Bellu, unde e ingropata mama ei, decedata in 1983.loading...

Adauga un comentariu