Local

Maricel Popa anunta construirea mai multor terenuri de sport si a unei scoli de fotbal

Publicat: 14 sept. 2018

Mai multe terenuri de sport vor fi construite in judet, printr-un parteneriat intre Consiliul Judetean – CJ Iasi, Federatia Romana de Fotbal – FRF si primariile din judet. Va fi infiintat, totodata, si un centru de excelenta unde copiii cu potential sportiv vor fi selectionati si pregatiti astfel incat, talentul sa le fie valorificat si toti aceia care nu dispun de conditii materiale sau provin din familii sarace sa primeasca o sansa. Centrul de excelenta in sport va dispune si de un internat pentru cazarea acestor copii.

Citeste si: Scandal intre palate! Maricel Popa il ameninta pe primarul Mihai Chirica. Totul a pornit de la o baza sportiva

"Pentru moment, FRF si-a manifestat interesul pentru selectionarea a 20 de copii din judet pentru a infiinta impreuna cu Consiliul Judetean si comunitatile locale, o scoala de fotbal, avand ca model faptul ca acum patru dintre componentii echipei nationale provin astfel de scoli. Am discutat cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, mai multe aspecte ale proiectului pe care dorim sa il desfasuram in parteneriat, iar saptamana viitoare, o delegatie de la FRF va veni la Iasi unde, vom studia amplasamentele propuse de primarii in vederea infiintarii bazelor sportive si construirii terenurilor de sport. Deja la Consiliul Judetean, am purtat discutii cu primarii din judet iar unii dintre acestia au inaintat propuneri si studii de oportunitate pentru construirea de terenuri de sport si baze sportive, considerand acest lucru o necesitate urgenta pentru unitatile teritoriale pe care le reprezinta. Vrem ca Iasul sa devina un centru pilot pentru dezvoltarea infrastructurii sportive si o rampa de lansare catre echipa nationala. Implementarea acestui proiect la nivelul judetului va contribui atat la cresterea nivelului de educatie cat si a starii de sanatate a iesenilor", a declarat Maricel Popa, presedintele CJ Iasi.loading...

Comentarii
  • Dar la reabilitarea școlilor din județ în care plouă, v-ați gândit ? dar la cumpărarea unor microbuze școlare pentru copii care merg kilometri întregi pe jos până la școală, v-ați gândit ? dar la amenajarea de toalete în școlile care au toaletele afară, v-ați gândit ? vă gândiți numai la tâmpenii și prostii, dar la ceva bun, concret pentru județ, nu. Cu asemenea prostii vreți să mai luați voturi de la electorat ? aha… veți mai ieși voi la cârma județului, când s-a însura Trump cu sora lui Kim Jong Un.

  • In luna ianuarie, a fost publicata o lista o scolilor cu toaleta in curte. Din toate judetele tarii, 41 la numar, judetul Iasi, ocupa un locul 3 (dupa Vaslui si Suceava, dar la egalitate cu Botosani) cu 207 scoli in aceasta situatie. In toata tara sin 2418 scoli cu toaleta in curte. Cit pot sa coste 2500 de toalete, chiar daca trebuie sa includa si fosa septica vidanjabila unde nu e canalizare trasa? 20.000 lei pe grup sanitar? 40.000? Sa zicem 40.000. Asta inseamna 100 milioane pt toate scolile din tara. Pentru Iasi, ar fi vorba putin peste 8 milioane de lei. Maricel Popa intelege ce e aia o prioritate? L-a intrebat cineva cit cheltuie pe tot felul de prostii ? Cit bani se cheltuie cu dezapezirea ? Dar cu luminile de sarbatori ? Dar cu masinile de serviciu ? Dar cu Politia Locala ? Dar cu ciinii maidanezi ? Dar cu florile din parcuri ?

  • Acest personaj sinistru nu e in stare sa astupe gaurile din asfalt pe drumurile judetene si acum se lauda ca va construi sali si terenuri de sport , saracul e dus cu capul !

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit