Local

Maricel Popa își ascunde incompetenţa în spatele unor așa-zise grupuri de interese! BZI îl va da în judecată pe președintele Consiliului Județean

Publicat: 19 iul. 2020
Maricel Popa

Maricel Popa îşi ascunde incompetenţă în spatele unor aşa-zise grupuri de interese. Pentru a muta atenţia în altă parte, Maricel Popa începe să gândească întregi teorii conspirationeste. În viziunea lui, toată lumea este un întreg complot menit să îi pună piedică în contruirea spitalului de la Leţcani.

Maricel Popa îşi ascunde incompetenţă în spatele grupurilor de interese văzute doar de el

Pentru că menirea unui jurnalist este să fie imparţial, jurnaliştii BZI.RO au lăudat, iniţial, iniţiativa ca la Leţcani să fie construit un spital mobil pentru bolnavii COVID-19, lucru care se poate dovedi prin articolele scrise în bzi.ro. Totuşi, când jurnaliştii au observat că întreaga construcţie este doar o mascaradă fără sfârşit, au lansat o serie de investigaţii şi au observat lucruri cel puţin suspecte în toată afacerea construirii spitalului de la Leţcani. Că niciun om politic care este supus unor investigaţi exclusive bzi.ro, nu doarme confortabil, o ştim cu toţii, o ştim noi, o ştiu ieşenii, dar de la câteva insomnii să acuzi faptul că grupurile de interese te ataca şi ca jurnaliştii sunt motivul pentru care nu există spital mobil la Leţcani, este cale lungă.

În altă ordine de idei, Maricel Popa care a ajuns doar printr-o coincidenţă şi eroare, acum patru ani la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, este disperat pentru ca jurnaliştii au demascat afacerile făcute de el cu statul, afaceri de la Poşta Română prin care şeful CJ câştiga peste 350.000 de euro în 4 ani.

BZI.RO îl va acţiona în judecată pe Maricel Popa

Pentru acuzele deosebit de grave şi total false, BZI.RO îl va acţiona în judecată pe preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. După cum puteţi observa, tot ce a scris BZI.RO s-a adeverit. Mereu am fost de partea adevărului, şi vom fi în continuare, în pofida tuturor ameninţărilor şi a teoriilor conspiraţioniste cu care ne confruntăm.

vom reveni

Comentarii
  • Daca sunteti jurnalisti adevrati, puternici si cu mult singe stiti voi unde, mergeti pina la vila lui maricel din Copou de linga IPJF si veti vedea cu cine se invecineaza, respectiv cu Poligonui de tir. De ce „sponsorizeaza” maricel TIRUL ? Asta sa-mi raspundeti voi pentru ca terenul unde este amplasat poligonul e vecin cu terenul unde are maricel casa, numai ca terenul poligonului parca a devenit mai mic cu citeva zeci de metri iar terenul unde are maricel vila, parca a devenit mai mare cu citeva zeci de metri. Misterul acestei situatii urmeaza sa-l descoperiti voi in sensul ca sa vedeti citi metri patrati de teren avea poligolul inainte de intra pe mainile lui maricel si citi metri are acum. Daca n-o sa descoperiti nimic, insemna ca trebuie sa-mi schimb ochelarii cu alte dioptrii, dar pe mine ochiul nu ma inseala chiar si cu dioptriile astea. Il durea in kur pe maricel sa sponzorizeze tirul daca nu era vecin cu poligonul. Hai sa fim seriosi. A distrus el vreo 6 mari intreprinderi din Iasi si adica poligonul avea sa-i reziste. Sa dea DOMNUL sa nu fie asa si sa fie asa cum a fost.

Adauga un comentariu