Local

Maricel Popa nu-l agrează deloc pe președintele PSD, Marcel Ciolacu! Trădare la cel mai înalt nivel

Publicat: 22 mai 2020

Maricel Popa, președintele PSD Iași le-a spus unor apropiați încă din urmă cu două săptămâni că Marcel Ciolacu are zilele numărate în fruntea Partidului Social Democrat. Maricel Popa ar fi spus că nu va fi de acord să-l mai susțină pe Marcel Ciolacu pentru că acesta este condus din umbră de Gabriel Vlase, șeful Serviciului de Informații Externe (SIE)

Revoltă în Partidul Social Democrat! Scaunul președintelui Marcel Ciolacu se clatină tot mai mult, sub presiunea liderilor din partid, care nu mai sunt dispuși să-i tolereze relațiile bune cu reprezentanții puterii.
De exemplu, conform unor surse BZI, Maricel Popa , președintele PSD Iași, le-a spus unor apropiați încă din urmă cu două săptămâni că Marcel Ciolacu are zilele numărate în fruntea Partidului Social Democrat. Maricel Popa ar fi spus că nu va fi de acord să-l mai susțină pe Marcel Ciolacu pentru că acesta ar fi condus din umbră de Gabriel Vlase, șeful Serviciului de Informații Externe (SIE).

„Marcel Ciolacu este un securist, care are relații foarte aproape cu oameni din Sistem și nu trebuie să mai mergem pe mâna lui”, le-a spus Maricel Popa apropiaților săi, încă din urmă cu două săptămâni.

Șeful PSD Iași îl mai acuză conform unor surse pe Marcel Ciolacu, că a făcut mai multe afaceri cu fostul premier Mihai Tudose (pe care Maricel Popa îl știe foarte bine pentru că a i-a fost secretar de stat).

Maricel Popa nu știe pe cine să susțină în lupta pentru șefia PSD

Dilema lui Maricel Popa este că nu știe încă pe cine să mizeze în lupta internă din PSD! Pe de o parte, dacă Marcel Ciolacu nu câștigă alegerile pentru funcția de președinte, atunci și Popa riscă să piardă șefia PSD Iași. Pe de altă parte, nici despre secretarul general al PSD, Paul Stănescu nu are o părere foarte bună. La întâlnirile interne de partid, Maricel Popa îl alintă pe Paul Stănescu, cu apelativul „tractoristul”, aluzie la pregătirea profesională a actualului secretar general al PSD. Șeful PSD Iași se laudă că este sunat constant de Paul Stănescu, care îl roagă să-l susțină pentru funcția de secretar general al partidului.

„Președintele Maricel Popa a anunțat în cercul lui de apropiați că ia în calcul chiar să candideze la funcția de secretar general al partidului”, a declarat, pentru BZI, unul dintre membrii importanți ai PSD Iași.

Interesant este că Maricel Popa nu-l suportă pe senatorul Vasile Toma, tocmai pentru că acesta este prieten foarte apropiat cu Paul Stănescu. Despre Eugen Orlando Teodorovici, Maricel Popa  spune mereu că este doar un „gigolo de București”, iar despre Gabriela Firea că este o „mahalagioaică”. Toate aceste informații, sunt obținute de redactorii BZI de la surse apropiate de Organizația Județeană PSD Iași. Din câte se pare, există și mai multe înregistrări cu discuțiile dintre Maricel Popa și apropiații lui, înregistrări care probabil vor fi făcute publice în perioada următoare.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este contestat puternic de fostul premier Viorica Dăncilă

Împotriva lui Marcel Ciolacu s-a creat un puternic curent defavorabil. Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, îl consideră pe Ciolacu un „președinte comod pentru liberali” „Pentru Marcel Ciolacu s-a pornit un tăvălug care va crește”, scrie Viorica Dăncilă, pe Facebook, într-o postare în care susține că PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, în urma scandalului legat de proiectul privind autonomia ținutului Secuiesc.

„Adoptarea tacită în Camera Deputaților a autonomiei ținutului Secuiesc va afecta pe termen mai lung PSD. Adică cel puțin atât timp cât emblema acestui scandal – Marcel Ciolacu – se va afla în fruntea partidului. Din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru. Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis, iar pe membrii noștri de partid în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce n-au știut”, a scris Viorica Dăncilă.

Fostul premier Viorica Dăncilă spune că s-a pornit un tăvălug în PSD

Fostul premier vorbește despre nemulțumiri în partid și îl amenință pe Marcel Ciolacu că „s-a pornit un tăvălug”.

„Sunt sigură că mulți din PSD au gândit la fel ca mine pe acest subiect, chiar dacă acum n-au spus-o. Poate n-a fost momentul pentru ei. Dar pentru Marcel Ciolacu s-a pornit un tăvălug care va crește. În cele câteva luni de zile de când conduce interimar PSD, Marcel Ciolacu s-a dovedit un președinte comod pentru liberali și un lider supus Palatului Cotroceni, lucruri care au nemulțumit deja mulți colegi. Dar când peste toate se adaugă o problemă cât ținutul Secuiesc de mare, lucrurile se agravează substanțial pentru partid. Mai ales într-un an electoral”, a mai scris aceasta.

Viorica Dăncilă spune că nu vrea locul lui Maricel Ciolacu în fruntea PSD

Viorica Dăncilă susține că nu vrea să îi ia locul lui Marcel Ciolacu, însă ieșirile recente sunt pentru „a apăra partidul”.

„Am ieșit deci în spațiul public ca să apăr partidul și nu pentru a-i lua locul lui Marcel Ciolacu. Miza nu e un fotoliu, ci situația PSD. (…) Marcel, eu am avut decența de a-mi da demisia după o înfrângere (onorabilă) la prezidențiale. Tu, din păcate, nu ai nici măcar curajul de a recunoaște că ai băgat PSD într-o criză”, își încheie Dăncilă mesajul.

 
Comentarii
 • Politrucul Popa Maricel are vocația trădării, a furtului și a minciunii Maricel este un indivif abject fără caracter și fără onoare. Popa reprezintă scursura umană postrevoluționară prin excelență. La peste 30 de ani de la căderea comunismului ar fi cazul să curățim spațiul public de gunoaie de acest gen.

 • Cine știe unde poate fi dibuit periculosul infractor betiv cunoscut sub numele de BAGHIU? Dacă îmi spune cineva unde pot să-l gabjesc dau recompensă! Îl bag in cămașă de firtă și-l țin in SUTURI PÂNĂ LA SOCOLA unde va fi depus in SIGURANȚA! VIRUSUL BAGHIU trebuie urgent IZOLAT ! FOLOSIȚI MĂȘTI ȘI CAND MAI CITIȚI TÂMPENIILE ANIMALULUI , luați rezerve serioase de LĂMÂIE !

 • Laicule de ce nu spui la lume că în ziua în care ai fost dat afară de la DRDP Iași ai venit la mine la barul amicilor mei de la Super Copou cu gândul să mă bați, dar când ai văzut câți paznici am ți-a pierit graiul. Am fost un Domn deși puteam să ordon să fii călcat în picioare. DECI CIOCUL MIC !

 • Maricel ia C.J.-ul drept “Tarlaua Proprie SRL”
  De stilul falimentar în care şi-a condus propriile afaceri, domnul actual încă şef de C.J. nu se poate dezbăra cu niciun chip. Falimentul face parte din zestrea genetică a domniei sale. Cu banii lui, e liber să facă absolut orice vrea. Să-i joace la păcănele, să le dea foc, să-i lipească de frunte guristului ori să-i bage în bikinii dansatoarei. Treaba lui. La fel stă treaba şi cu firmele pe care le-a înfiinţat de-a lungul anilor. Sau pe care le-a preluat. Nu intrăm în detalii, nu scormonim acum trecutul că n-are sens. Actualitatea e mult mai importantă şi consecinţele mult mai grave.

  Tratând Consiliul Judeţean ca pe un sereleu la care e majoritar şi unic acţionar, ba chiar şi singurul administrator, adică ceva gen SC “Tarlaua Proprie” SRL, Maricel şi-a permis să azvârle cu nonşalanţă 10 milioane de euro strânşi cu mare greutate din truda tuturor locuitorilor acestui judeţ. Ca asta a fost suma plătită pentru nebulosul spital de la Leţcani. Costuri iniţiale, că vor urma şi altele, încă nebănuite şi netrecute în bugetul iniţial. Cum s-a şi întâmplat deja cu cele privind asfaltarea zonei.

  De exemplu, containerele, care încă nici n-au ajuns la destinaţie, sunt deja niţel ruginite. În lunile de vară, musai aer condiţionat, altfel te coci la propriu acolo. La iarnă, facturile de la încălzire. Că-s containere din fier, n-au nici pe departe aceeaşi eficienţă termică precum clădirile făcute din materiale de construcţii obişnuite. Şi vor apărea, cu siguranţă, multe alte neprevăzute.

  Dar, să revenim la timpul prezent! Care-i rostul acestei “investiţii”? La ce ne foloseşte ea acum?

  Pandemia se retrage uşor-uşor, în spitalele oraşului sunt suficiente locuri libere. La Recuperare – 525, la Spitalul Militar – 250, la CFR – tot 250, iar la Sfântul Spiridon… 800!

  Ca să dea randament şi să aibă eficienţă împotriva COVID-ului, acestea trebuie doar dotate cu strictul necesar. Ventilatoare, defibrilatoare, imagistică medicală. Costurile totale pentru aşa ceva? Maxim, cu cea mai mare largheţe, şi tot nu ajung la 3 milioane de euro…

  Dacă s-ar fi orientat realist spre direcţia asta, efemerului stăpân al Palatului Administrativ i-ar mai fi rămas 7 milioane de euro. Sumă suficientă pentru a dota 1.000 de gospodării rurale cu W.C.-uri actualizate conform standardelor mileniului III şi nu Epocii de Piatră. Sau 400 km de drum judeţean bine asfaltat, cu câte două-trei benzi pe sens. Ori 300 km de alimentare cu apă. Probleme încă mari, cu care se confruntă aproape jumătate din populaţia judeţului.

  Însă, din câte se vede, lui Maricel îi plac mai mult turcii. Sau, în fine, biştarii lor. Iar spitalul lui va vindeca doar ţânţarii. La vară, de insolaţie.

 • PSD nu mai exista ; l-a curățat basescu,jonannis e cu lovitura de gratie. Gașca asta este asemeni electoratului handicapat care i-a votat. Numai ca nici ceilalți nu sunt mai breji. Niște țigani alungați de acasa de pirandele lovite de streche.Numai un scriitor d romane horror cred ca are soluția. Covidul dănțuiește și urla ca oGozila și noi și noi suntem niște imbecili aroganți.

 • JORGE=PUP CUR LAICU(PCR LAICU) BUPOLARE stiam ca iti place sa bati femeile , dar cu barbatii ce ai? Ca la etatea ta de fosila BIPOLARA esti inexistent….LAICU BUPOLARU LA PUSCARIE!!!

 • Laicu se lauda la partid ca are foarte multe apariții in MASS-media, așa o sa poată emite pretenții la funcția președinte CJ

 • BIPOLARUL LAICU asta a facut tot timpul, un diversionist,un mincinos, spagar notoriu, un meletan de joasa speta, abecedarul lui este format numai din injuraturi PROFIL DE PRM ist nu de PSD ist , iar daca PSD UL SI L ASUMA VA AJUNGE UNDE E PRM UL ACUM!!! BIPOLARUL LAICU LA PUSCARIE!!!

 • Să sperăm că Laicu și Popa vor fi în curând colegi de celulă cu Onilă Corneliu. Îi va învăța înaltul prelat cum trebuie să scape săpunul la duș.

 • Atentie!!! Pe 26 BIPOLARUL E RECHEMAT LA DNA OARE DE CE SI PT CE? O.FI SPITALUL? O FI SEDIUL DE LA PODETE? O FI DN 15? O FI FORTUS? O FI ANI? BIPOLARUL LAICU LA PUSCARIE!!!

 • Tulburarea bipolara are sanse mari sa debuteze dupa incheierea unui eveniment stresant.Factorii de risc sunt urmatorii:
  • stres ridicat;
  • abuzul de alcool sau droguri;
  • experiente traumatice;
  • istoricul psihiatric al familiei.
  Laicu este stresat că l-a pus Maricel Popa să fure de la DRDP pentru PSD Iași și marți este chemat la DNA să dea explicații.

Adauga un comentariu