Actualitate

Maricica Cretu si-a ucis concubinul in bataie cu pumnii si picioarele

Publicat: 23 feb. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:768;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Tribunalul Iasi a dispus astazi prelungirea arestarii preventive, pe o perioada de 30 de zile pentru continuarea cercetarilor, a inculpatei Maricica Cretu (31 de ani), din comuna Trifesti, judetul Iasi, acuzata de comiterea unui omor calificat.

Satula de comportamentul si injuriile concubinului, Maricica l-a snopit pe acesta in bataie, cu pumnii si picioarele, provocindu-i multiple leziuni, care au dus la deces. Vinovatia sa este dovedita prin declaratiile a unsprezece martori care au fost interogati de politisti. Cei doi concubini locuiesc impreuna de aproape 4 ani. In noaptea de 21/22 ianuarie 1999, intre cei doi concubini s-a iscat o cearta care a degenerat intr-o bataie in toata regula. Constantin Untu a fost batut mar, dupa care acuzind o durere la stomac s-a intins in pat. Din cauza loviturilor primite, dupa citeva ore, acesta a decedat.

In acest caz, urmarirea penala nu a fost finalizata deoarece nu a fost primit raportul de autopsie medico-legala. Medicii au stabilit ca moartea barbatului s-a datorat socului hemoragic si unor fracturi de craniu. In prezent, inculpata se afla in arestul IPJ Iasi, pentru continuarea cercetarilor.

Adauga un comentariu