Magazin

Marile momente de final ale lui 2011

Publicat: 31 dec. 2011

Anul 2011 a insemnat, din anumite puncte de vedere, sfarsitul unor ere. Nu doar banci inchise, nu doar programe guvernamentale terminate. Unele dintre evenimentele anului 2011 inseamna finalul unor epoci, dar si inceputul altora noi. Iata care sunt evenimentele care pot fi considerate marile momente de final ale lui 2011.

America a incheiat programul navetelor spatiale. In 2011, s-au implint si 50 de ani de la primul zbor al lui Yuri Gagarin, dar s-a marcat si un moment de cotitura in activitatea NASA, care a lansat ultima sa misiune spatiala, scrie yahoo news.

In 2011, Apple a devenit cea mai valoroasa companie din lume, iar Steve Jobs a plecat pentru totdeauna. Istoria Apple merge mai departe.

Seria Harry Potter a luat sfarsit. Ultima dintre carti a fost ecranizata, iar povestea s-a terminat. Milioane de fani au spus „la revedere”, stabilind un nou record in ceea ce priveste audienta.

Unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute publicatii din Marea Britanie s-a inchis definitiv. Caz fara precedent, „News of the World” a platit un tribut total pentru lipsa de profesionalism a unora dintre angajatii ziarului.

Oprah Winfrey, regina neincoronata a emisiunilor de televiziune, a pus punct spectacolelor sale. Oprah a creat o adevarat industrie, un stil, o noua lume in televiziune.

Eveniment trecut aproape neobservat, probabil din cauza faptului ca SUA este, acum, o natiune obosita de lungile sale razboaie: Armata Americana s-a retras din Irak. Data a fost stabilita inca din timpul administratiei Bush.loading...

Adauga un comentariu