Diverse

Marimea – o problema?

Publicat: 17 apr. 2010

Pentru a cultiva corpul, sufletul, mintea si emotiile, pentru a fi indeplinit din punct de vedere sexual si a avea bune relatii umane inseamna de asemenea de a aduce la lumina unele realitati.
Dar daca dragostea are o dimensiune fizica (literalmente si la figurat), este intelept sa retineti acest lucru: dimensiunile psihologice si emotionale joaca un rol important si anume te ajuta sa traiesti marea dragoste. Satisfactia sexuala depinde de multi factori iar unul dintre cei mai importanti este marimea penisului.

Dimensiunile penisului din intreaga lume

Sa tineti cont de faptul ca toate masuratorile expuse mai jos corespund cu acelea ale unui adult (1.80 metri, si 80 kg). Bineinteles si greutatea poate influienta aceste cifre.
In ceea ce priveste marimea penisului, unii cercetatori au raportat existenta unor micro-penis ce masoara in starea lor flasca 1,8 cm si in erectie 2,5 cm insa acestea sunt doar cazuri extreme. Tot un caz extrem il reprezinta si penisul gigant sau mega-penis care variaza intre 33 cm la odihna si 50 de centimetri in erectie. Da, ati citit bine … 33 si 50 de centimetri cu un diametru de 7 cm.
Din nou, cel mai important este sa se potriveasca fiecare situatie pentru un adult armonios dezvoltat din punct de vedere sexual. Simplu spus, sa spunem ca o lungime ideala sau dimensiunea unui penis este una care corespunde la dimensiunile unui vagin. Pastrati-le in minte.
Lungimea si grosimea trebuie sa se incadreze, ca o mana in manusa. Acesta este modul in care va veti onora partenerul dumneavoastra si partenerul dumneavoastra va va onora, la propriu si la figurat.
Adancimea medie a vaginului unei femei mature este de 10 cm. Aceste masuri pot atinge 15 de centimetri in timpul stimularii propriu-zise. In ceea ce priveste diametrul, un vagin acesta se poate dilate foarte mult.
In ceea ce priveste lungimea unui penis, 10 centimetri in repaus si 15 centimetri in erectie sunt mediile penisului. Diametrul potrivit este cel de 5 cm pentru un penis in erectie. Totusi, sa retineti intotdeauna ca aceste masuri variaza intre rase.
Cel mai mare penis il au africanii, 15 cm in repaos si 23 in erecte. Urmeaza apoi caucazienii (americanii, europenii): 10 cm la repaus si 15 cm in erectie in medie. Si in fine asiaticii cu 8 cm in repaos si 12 cm in erectie.
Cercetatorii au observat ca lungimea si marimea penisului scade in aceasti ordine: Africa, America-Europa si Asia.
Doamnelor incantare? Lungimea ideala si dimensiunea unui penis depinde de proportiile genitale feminine.loading...

Adauga un comentariu