Fotbal intern

Marin Condescu e PRAF cu banii! A imprumutat 1.9 milioane de euro

Publicat: 13 oct. 2013
8

Presedintele Pandurilor spune ca este intr-o situatie critica cu banii. A imprumutat de la banci 1,9 milioane de euro pentru a ajuta echipa de fotbal. Marin Condescu a prezentat duminica o situatie a creditelor personale luate de la banci pentru a ajuta echipa de fotbal, el sustinand ca daca exista persoane care il vor retinut isi poate pune singur catuse la maini, cu conditia „sa fie liniste” la club.
„Trebuie sa fii cel putin scrantit la cap sau orbit de ura sa crezi ca un om care risca atat, aducand la club 1,9 milioane de euro din credite personale, cu care putea face orice, poate face fapte ilegale sau penale. Inseamna ca lumea ori a innebunit ori nu suntem intr-o situatie normala”, a declarat Condescu. El a spus ca toate creditele au fost luate prin gajarea propriilor proprietati si prin garantarea suplimentara de catre unul din sponsorii echipei pentru sumele luate de la banca in nume personal.
„Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar doresc tuturor barbatilor sa aiba influenta asupra sotiilor cat am avut eu, fara sa o prostesc, sa semneze cu mine astfel de contracte. Pentru ce nu poti sa acoperi trebuie sa gasesti un sponsor sau un nebun pe care sa-l convingi ca ce va pune el langa tine ca sa gireze nu va pierde. Am avut noroc de astfel de oameni, si nevasta-mea, dar si nebunii care au crezut ca lucrurile merg in directia asta. Si am avut noroc”, a sustinut Condescu.

Adauga un comentariu