Actualitate

Marin Iancu: Augustin Lazar sa-si manance pensia linistit. Numai biserica il mai scapa

Publicat: 19 apr. 2019
1

Fost detinut la Aiud, Marin Iancu i-a transmis lui Augustin Lazar "sa-si manace linsitit pensia" si ca doar biserica il mai poate scapa dupa toate cate a facut. 

”Trecerea la pensie a domnului Lazar, pentru mine, reprezinta posibilitatea sa-i multumesc domnului presedinte ca a scapat societatea de un rau pe care-l nu-l poate explica. Pentru mine, care-mi apar onoarea si libertatea, ramane represiunea nedeapta pe care nu mi-o poate nimeni justifica. De asemeni, lipsirea de libertatea fara motiv e un pion care n-ar fi trebuit sa existe in societatea noastra” a spus Marin Iancu. 

Asta inseamna sa fii tortionar! Augustin Lazar, pensie de 27.000 de lei, dizidentul anticomunist, Marin Iancu, cateva mii de lei

Fostul detinut politic a mai spus ca Augustin Lazar ”trebuie sa ramana in istoria tarii ca un exemplu negativ al societatii noastre nedrepte”. ”Nu numai eu, ci si ceilalti care am fost acolo, majoritatea nu am avut vreo vina. Toti am fost fara vinovatie, numai de faptul ca  nu gandeam cum gandea partidul.” a mai spus Marin Iancu, care i-a transmis lui Augustin Lazar: ”Ce sa-i doresc acestui om, decat sa-si manance pensia linistit. Numai biserica il mai scapa dupa ce ne-a zdrobit sufletele noastre, ale familiilor, copiilor si ale tuturor ceilalti care au avut de suferit. Eu ce sa-i doresc… nu merita sa-i dorect nimic”. 

Comentarii
  • Hai siktir militian stalinist si securist .dupa ce ai spurcat toti colegii tortionari militieni ca nu erai primul la ciolan ,mars in iad .

Adauga un comentariu