Actualitate

Marina Almășan a fost amenințată de văduva lui Victor Socaciu. De la ce a pornit totul

Publicat: 09 mai 2022
Marina Almășan amenințată văduva Victor Socaciu
Marina Almășan și-a lansat în weekend cartea "Ceasul iubirii...", în care rememorează amintiri plăcute din căsătoria cu Victor Socaciu

Marina Almășan a anunțat la lansarea cărții sale că a fost amenințată de văduva lui Victor Socaciu cu privire la ceea ce scrie în „Ceasul iubirii…”. În această scriere, vedeta TV a rememorat amintirile trăite de ea și fostul soț, în cei 16 ani de relație. Prevăzătoare, Marina Almășan s-a consultat cu mai mulți avocați pentru a nu avea surprize neplăcute din partea văduvei lui Victor Socaciu.

În weekend, Marina Almășan și-a lansat cartea „Ceasul iubirii… cei 16 ani alături de Victor Socaciu”. În acest volum, vedeta a rememorat amintirile trăite de ea și de fostul soț. Vedeta TV s-a emoționat până la lacrimi la lansarea cărții ce cuprinde cele mai frumoase amintiri ale poveștii lor de dragoste.

„Cartea îi este dedicată fiului meu și al lui Victor Socaciu, Victor Jr, care peste o zi împlinește 25 de ani. Din păcate, Victor Jr nu duce mai departe arta interpretativă pentru că el cântă la calculator… Am scos «pe tarabă» fotografii din arhiva noastră personală pentru că până acum le-am ținut  așa pentru mine și vă mărturisesc că în ultimii zece ani am refuzat să mă uit la fotografiile noastre, am tras după mine o mare supărare. Totul e în carte! Este a 15-a mea carte, mai am una pentru copii pe care am scris-o, mai am una, «Cele 7 pățanii ale lui Victoraș», care atunci era un băiețel de 2 ani”, a mărturisit Marina Almășan audienței.

Cum s-au cunoscut Marina Almășan și Victor Socaciu

Totodată, în paginile acestei cărți, Marina Almășan a povestit despre cum s-a cunoscut cu Victor Socaciu, cum a decurs prima lor întâlnire și cum a cerut-o de soție.

„Mi-a dat să ascult la un moment dat cântecul lui, «Ceasul iubirii». M-am gândit «Doamne, ce suflet trebuie să aibă omul ăsta ca să scrie o așa melodie de dragoste. Cum o arăta femeia pentru care a scos ‘Ceasul iubirii’»? În ziua în care m-a cerut de soție, Victor mi-a făcut cadou acest ceas. Îl vedeți pe copertă, mi-a făcut cadou acest ceas și mi-a spus «Acesta este ceasul iubirii noastre! Vrei să fii soția mea?». Aceasta este explicația titlului, a imaginii de pe copertă”, a declarat vedeta TVR.

În plus, Marina Almășan a mai dezvăluit și momentul când Victor Socaciu i-a compus o melodie pe care au și cântat-o împreună. De asemenea, ea și-a amintit cu nostalgie despre prima lor întâlnire.

„Prima mea întâlnire cu Victor… Aveam 20 de ani, eram rotofee, eram o floricică. N-aveam limite, spuneam orice, vorbeam orice la emisiune, la Radio Vacanța care era pe plajă…”, a mai povestit Marina Almășan.

Marina Almășan a fost amenințată de văduva lui Victor Socaciu

Nu în ultimul rând, îndrăgita prezentatoare TV a povestit că a întâmpinat multe dificultăți cu ocazia scrierii acestei cărți de amintiri. Ea a spus că a fost chiar și amenințată de văduva lui Socaciu. Cu toate acestea ea a povestit că a reușit să treacă peste toate obstacolele și să-și ducă visul la bun sfârșit în cele din urmă.

„Am fost amenințată de văduvele negre. Am dat cartea spre citire la avocați de succes, obligați de mine, ca să nu mă trezesc cu procese, că n-am bani de procese. Am fost amenințată că mă dă în judecată pentru că îmi scriu amintirile…”, a mai spus Marina Almășan, făcând aluzie la văduva lui Victor Socaciu, femeia lângă care artistul și-a găsit alinarea după despărțirea de Marina Almășan.

Cu toate acestea, Marina s-a declarat fericită pentru că a reușit să lanseze cartea „Ceasul iubirii” și a ținut să facă câteva precizări despre eveniment pe pagina sa de social media.

„Încep ziua cu un sentiment de pace interioară. Sper că ceea ce va veni în viața mea, de aici înainte, să fie la fel de frumos, precum primii 14 din cei 16 petrecuți alături de Victor… Citiți-mi cartea, veți afla lucruri vesele și triste, asemeni celor din viețile voastre. Și veți afla și faptul că iubirea nu învinge întotdeauna. Dar nu moare niciodată”, a scris pe contul de socializare vedeta TVR.
Adauga un comentariu