Mozaic muzical

Marina Almăşan, despre Victor Socaciu: „Preț de peste 16 ani am fost…”

Publicat: 10 ian. 2022
Marina Almasan si Victor Socaciu la masa
Marina Almasan a oferit o serie de detalii mai putin cunoscute despre Victor Socaciu

Marina Almăşan, cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu, a vorbit de curând despre relația pe care a avut-o cu acesta. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani, iar din povestea lor de dragoste s-a născut Victoraș. Momentul în care și-au spus adio a fost unul extrem de dificil pentru prezentatoarea TV.

De curând, vedeta s-a hotărât să facă anumite dezvaluridi despre viață cântărețului.

Marina Almăşan, lucruri mai puțin știute despre Victor Socaciu

Marina Almăşan l-a iubit enorm pe regretatul artist, iar acum s-a decis să le spună fanilor o serie de lucruri și amintiri mai puțin cunoscute de publicul larg, potrivit femeide10.ro.

„Memoria artistului trebuie păstrată prin opera sa. La un moment dat nu mai contează umbrele care i-au însoțit trecerea prin lume, nici oamenii care i s-au înghesuit prin viață, detronându-se unii pe alții . Nu mai contează decât lucrurile bune care se rânduiesc în urma trecerii sale pe Pământ…

Îmi voi permite ca, asemeni unei datorii de onoare, să mai aduc în fața voastră, din când în când, povestea câte unuia din cântecele lui Victor, despre al căror început știu câte ceva, sau la a căror naștere am fost eu însămi martoră.

Nu zic “muză”, deși tuturor femeilor le place să creadă că ele sunt motivul lucrurilor mărețe pe care le reușesc bărbatii din preajma lor. Spun doar “martoră”, pentru că asta am fost, preț de peste 16 ani : am fost privilegiată să ascult și să fredonez în premieră, cântece sublime. Pereții casei mele încă sunt îmbibați de ecoul lor și , deși se amestecau pe atunci cu plânsete de copil și cu zgomotele firești ale unei gospodării funcționând la turație maximă, melodiile lui Victor încă mai răsună în locuința noastră. Sau…poate doar în sufletul meu?…”, şi-a început povestirea Marina Almăşan, conform sursei citate.

Ce relație a avut Victor Socaciu cu Adrian Păunescu

Marina Almăşan a vorbit și despre relația pe care Victor Socaciu a avut-o cu Adrian Păunescu. Prezentatoarea tv spune că a fost extrem de bucuroasă atunci când a aflat că fostul ei soț s-a împăcat cu regretatul poet și au decis să reia colaborarea.

„Nu știu și, iată, nu voi mai afla niciodată motivele pentru care Victor s-a îndepărtat de cel căruia îi datora celebritatea sa. Nu talentul, celebritatea. Talentul îl avea Victor în sine,  venit dinspre mamă, și, mai sigur, de la Dumnezeu. Probabil colegii de breaslă ai lui Victor știu mult mai multe despre relația Socaciu-Păunescu. Eu l-am “moștenit” gata certat cu marele poet. Victor evita să vorbească însă despre asta, cu toate insistențele curiozității mele. În general, soțul  meu era foarte discret cu privire la momentele delicate ale trecutului său.

Nu vorbea niciodată nici despre fostele relații amoroase, dovadă că multe din tainele sale au ieșit la suprafață foarte târziu, supărându-mă nespus în acele momente. Dar într-un fel, trebuie să-i admirăm pe bărbații care nu-și vorbesc de rău fostele iubiri, oricât de urât ar fi dispărut ele din viața lor, oricât de pasageră trecerea. Într-un fel, așa cred că s-a întâmplat și cu Păunescu. Știu că , la începuturi, Victor îl diviniza și îi era om de încredere, lucru care i-a și adus – îmi spunea chiar el – antipatia colegilor de Cenaclu.

Mulți l-au considerat chiar “turnător”. Apoi…s-a întâmplat CEVA. Filmul s-a rupt, Victor a migrat către “Serbările Scânteii Tineretului” – replica poetului Lucian Avrămescu la Cenaclul “Flacăra”, iar Adrian Păunescu a devenit “case closed”. Orice încercare a mea ( și nu numai a mea) de a-l readuce în discuție, se lovea de refuzul lui Victor de a aborda această temă. Auzindu- i numele, Victor se întuneca la chip și schimba subiectul.

Sufeream nespus, căci îl prețuiam pe poet foarte mult ( a fost deseori prezent în emisiunile mele) și simțeam că, din colaborarea lor, s-ar mai fi putut naște destule minuni… Trec peste detalii. Cert este că, la un moment dat, reapropierea s-a întâmplat. Victor era atât de fericit, parcă își regăsise o veche iubire din liceu. De fapt , sunt sigură că în adâncul sufletului, dragostea pentru Păunescu nu s-a stins niciodată ( cunosc sentimentul..)”, a mai spus Marina Almăşan, potrivit femeide10.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu