Magazin

Marina Almasan, Marciuc si Iuliana Tudor dau examene ca sa isi pastreze slujbele!

Publicat: 18 sept. 2012
1

La cateva zile dupa ce postul TVR Cultural si-a incetat emisia, Televiziunea Romana continua sa se zguduie din temelii. De acesta data, vizate sunt canalele TVR 1 si TVR 2, angajatii acestora urmand sa treaca printr-o lunga perioada de evaluare si examinare in urma carei vor afla daca mai au sau nu un loc de munca. Printre acestia se numara vedetele de top ale trustului, precum Marina Almasan, Iuliana Tudor si Iuliana Marciuc, scrie Cancan.

Nici nu s-au stins ecourile incetarii activitatii postului TVR Cultural, dupa mai bine de zece ani de emisie, ca se anunta o noua triere in randul angajatilor din Pangratti. In vederea reorganizarii activitatii acestora, conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTV) a decis sa demareze o actiune fara precedent in acesta institutie, urmand ca activitatea angajatilor sa fie analizata amanuntit, iar acestia sa fie supusi unor evaluari sI teste de cultura generala. In total, vor fi patru examene in urma carora tvristii vor fi verificati si notati mai ceva ca elevii la scoala. Pana pe 15 octombrie, celor care doresc sa plece grabnic din TVR li se ofera posibilitatea de a demisiona, cu acordul partilor, urmand sa fie „rasplatiti” cu zece salarii compensatorii. Dupa acesta data, respectiv in perioada 15 octombrie – 1 noiembrie, va incepe o noua etapa in programul de „curatenie”. Vor fi evaluari ale activitatii, patru examene clare, unul dintre ele avand rolul de a le testa gradul de cultura generala. Schimbarile au loc in toate departamentele existente in TVR 1 si TVR 2, in echipele emisiunilor de divertisment, singurul care va scapa mai ieftin, fiind departamentul „Stiri”. Din cate se pare, abia dupa 1 noiembrie, TVR 1 siI TVR 2 vor incepe sa realizeze din nou emisiuni proprii. „Nu stiu inca ce o sa fie. Sunt in TVR de 13 ani, acum sunt la departamentul de stiri si, din ce stiu, la noi sunt posturi libere. Am auzit insa de evaluari. O sa existe niste teste, o evaluare a activitatii depuse in ultimii ani, va fi si o comisie, dar in rest nu stiu mai mult. Noi functionam normal”, a declarat Albertina Ionescu.

Actorul Mitica Popescu se afla inca in vacanta. El are statut de colaborator la TVR 2, unde, pana in vara prezenta emisiunea „D’ale lui Mitica”. „Ce vedeti acum la TV sunt reluari. Eu sunt in vacanta, nu stiu pentru cat timp. Habar nu am daca ma mai cheama sa fac eminiunea. Totul e incert”, a declarat maestrul Mitica Popescu. Iuliana Marciuc, vedeta care prezinta emisiunea „Confesiuni” la TVR 2 a refuzat sa faca orice comentariu. La fel a procedat sI Moise Guran, explicand in schimb de ce a ales sa nu vorbeasca pe marginea acestui subiect delicat. „Eu sunt contractor extern. Noi livram un produs si nu avem treaba cu restructurarile de la TVR. Cat despre examinari si restructurarile la care sunt supusi colegii mei, nu comentez”, a declarat Moise Guran pentru cancan.ro. Marina Almasan sI Iuliana Tudor, cele doua vedete de top ale postului TVR 1, urmeaza chiar si ele sa fie supuse aceluiasi tratament, nefiind absolut deloc favorizate. Potrivit unor surse din interiorul postului, se pare ca Marina Almasan este macinata de aceasta perioada de tranzitie, plina de incertitudini, cu ata mai mult cu cat nici macar nu stie in ce anume va consta examenul de evaluare.

Adauga un comentariu