Magazin

Marina Dina: Medicii o sa-mi scoata toata glanda tiroida

Publicat: 08 iul. 2011
1
Asistenta postului Antena 2, Marina Dina, a fost diagnosticata, pe când avea doar 19 ani, cu noduli la glanda tiroida, boala de care initial nu s-a temut, crezând ca va avea o recuperare usoara.
Cum însa tratamentele medicamentoase nu si-au facut efectul, iar starea ei de sanatate se degrada vizibil, Marina a acceptat, cu mare teama, sa fie operata: „Mi-am scos jumatate de tiroida, anul trecut, si, de atunci, s-a îmbolnavit si cealalta parte, asa ca va trebui sa o scot toata. Am tot amânat momentul, dar odata si odata trebuie sa fac si acest pas. Imi este frica pentru ca nimeni, nici un doctor, nu mi-a garantat ca, daca îmi voi scoate tiroida, voi fi bine. Riscurile sunt foarte mari, medicii mi-au spus ca îti poate afecta creierul, inima, ovarele. Oricum, am învatat sa-mi controlez simptomele si îmi este mai bine, momentan”, a povestit Marina Dina pentru Click!.
Blonda trebuie sa evite oboseala si stresul, însa, pregatirile pentru licenta au pus-o pe jar. „Am avut de învatat mult pentru ca în acest an îmi dau licenta. Am învatat zi si noapte si nu prea m-am odihnit. Nu m-am simtit prea bine, am fost stresata, dar mai e putin si ma voi linisti. Daca tot voi termina cu stresul, poate voi face si aceasta operatie. Pâna atunci trebuie sa mai consult câtiva doctori din strainatate”, a mai spus asistenta de la emisiunea „Rai, da’ buni„.
 
Adauga un comentariu