Magazin

Marina „Plusica”, primele declaratii despre boala ei, dupa plecarea de la Puterea Dragostei

Publicat: 22 feb. 2019

Bomba a fost aruncata de None chiar in ultimele zile ale Biancai in casa de la puterea Dragostei. Niciuna dintre fete nu a vrut sa dezvolte subiectul sensibil, iar Bianca a negat vehement informatia lui None.

Dupa ce a plecat de la Puterea Dragostei, Marina a hotarat sa vorbeasca deschis despre respectiva afectiune. ”Avem o boala eu si Raluca. De cand s-a mutat Bianca cu noi in camera (n.r. Marina, Raluca si Bianca au stat in aceeasi camera de hotel), noi doua am facut ceva, nu stiu exact ce. Raluca s-a gandit ca daca noi am facut aceasta boala imediat dupa mutarea Biancai, posibil ea sa fie cauza. Eu nu vreau sa dau vina pe nimeni. Pentru ca e posibil ca si eu si Raluca sa fi luat boala din alta parte, de la o alta toaleta, apoi sa fi dus boala la hotel. Restul fetelor nu au nimic! Bianca sustine ca nu are nicio boala. Eu cred ca asa e, ca nu esti nebun sa nu te tratezi. Nu vreau sa dau vina pe cineva. Am avut imunitatea mai scazuta, ma tratez, si imi trece”, a marturisit Marina Plusica intr-un live in care a fost intrebata de fani despre boala la care a facut referire None.

Marina Plusica, suparata pe None de la Puterea Dragostei, pentru ca a vorbit despre boala fetelor
”Nu am inteles de ce a facut caz None. Este implicat in boala asta? El stie mai bine?”, a spus Plusica la final. Saptamana aceasta a fost una emotionanta, pentru ca doua dintre cele mai vechi concurente, Plusica si Bianca, au parasit Puterea Dragostei. Daca Bianca a fost eliminata prin votul fulger al baietilor, care si-au dorit sa o elimine, Plusica s-a descalificat. Conform regulilor emisiunii, Bianca se poate intoarce in casa de la Puterea Dragostei, daca isi doreste acest lucru si daca este votata de telespectatori. Pentru Marina Plusica nu mai exista sanse de intoarcere la Puterea Dragostei.

sursaloading...

Adauga un comentariu