Scena artistica din Romania

Marinela Chelaru este disperata, dupa ce a chemat ambulanta de doua ori: „La ce mai traiesc eu acum?” Sufera de o boala grava

Publicat: 03 oct. 2018
3

Actrita Marinela Chelaru trece prin momente grele, dupa ce a suferit un infarct si a fost operate pe cord. Acum, actrita are atacuri de panica si se teme pentru viata ei. Ea a chemat ambulanta de doua ori, intr-o zingura saptamana.

Marinela Chelaru a povestit, la emisiunea ”Rai, da buni”, moderata de Mihai Morar, prin ce cosmar trece.

„Nu mai am voie. De asta sunt suparata. I-am spus doctoritei: ‘de ce nu m-ai lasat sa ma duc?’ De fumat nu mai am voie, si de la fumat mi s-a tras. Nu am voie sarat, gras, cafea, tigara. Nu mai am voie nimic. Eu la ce mai traiesc? Suc, nu am voie la suc. Sunt bine, asa mi-au zis americanii. La ce mai traiesc eu acum? Mancati, va bucurati de o berica, de ceva.

Nu mai am voie sa mananc. Uite, nu am murit! Nu stiu de ce. Mi se face rau noaptea. E si de la organism. Ma trezesc noaptea si mi-e rau, fac tensiune mare si mi-e rau, nu mai pot sa respir. Mi-au facut electrocardiograme. Cica e buna. Cred ca e de la tiroida. Imi face probleme. Nu am mai fost demult la un control. Trebuia sa ma mai duc sa fac analize si acum am luat prea multe medicamente”, a spus Marinela Chelaru.
Adauga un comentariu