Fotbal extern

Mario Balotelli risca patru etape de suspendare dupa ce a calcat pe cap un adversar

Publicat: 24 ian. 2012

Mario Balotelli, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester City, riscă patru meciuri de suspendare după ce Federaţia engleză (FA) a decis luni să-l judece pentru brutalitate în meciul de campionat cu Tottenham de duminică.

Jucătorul italian, în varstă de 21 de ani, este acuzat că i-a aplicat o dublă lovitură cu piciorul în cap mijlocaşului Scott Parker, de la Spurs, spre finalul meciului caştigat de liderul campionatului englez (3-2), a precizat FA.

In minutul 84, în timp ce primise avertisment pentru un fault la Assou-Ekotto, Balotelli l-a lovit de două ori pe Scott Parker cu piciorul în cursul unui duel între cei doi. Dacă prima lovitură a fost fără îndoială involuntară, la cea de-a doua s-a putut constata clar că a vizat capul adversarului său.

Acţiunea, care nu a fost sancţionată de arbitrul meciului Howard Webb, care a declarat FA că nu a văzut-o, l-a scos însă din minţi pe antrenorul lui Tottenham, Harry Redknapp, care l-a criticat violent pe Balotelli.

Balotelli, un obişnuit al incidentelor pe şi în afara terenului, riscă patru meciuri de suspendare şi are termen pană miercuri pentru a face apel.loading...

Adauga un comentariu