Cancan

Mario Fresh a suferit o intervenție chirurgicală: ”A început să mă doară puternic”

Publicat: 03 dec. 2020
mario fresh imbracat in hanorac
Mario Fresh a ajuns pe mâna medicului din cauza unei probleme de sănătate. El a suferit o intervenție chirurgicală care a durat ceva timp

Clipe teribile pentru un artist de la noi din țară. Mario Fresh a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta. Înainte de operație, artistul a fost foarte îngrijorat, însă totul s-a terminat cu bine.

Mario Fresh a mers la medicul stomatolog pentru a suferi o intervenție la măseaua de minte. Aceasta trebuia extrasă, pentru că artistul nu se simțea bine.

Mario Fresh a suferit o intervenție chirurgicală

Momente dificile pentru Mario Fresh. Artistul a ajuns pe mâna medicului, din cauza unei probleme de sănătate. A suferit o intervenție chirurgicală care a durat ceva timp, informează spynews.

Mai exact, Mario Fresh a mers la medicul stomatolog pentru a suferi o intervenție la măseaua de minte. Aceasta trebuia extrasă, pentru că artistul nu se simțea bine. Înainte de a intra în cabinet, cântărețul a relatat pe un Instastory că este îngrijora. După intervenție, a făcut un altul și a spus că are toată gura amorțită, fapt care este unul în urma unei astfel de intervențîi.

”Cam așa îmi simt eu capul după intervenția chirurgicală de astăzi. A trecut anestezia, a început să mă doară puternic, cred că nu voi dormi deloc din cauza durerii. ”, a spus Mario Fresh pe pagina lui de Instagram.

Mario Fresh , relație de mai mulți ani cu fiica Andreei Esca

Mario Fresh formează de ani un cuplu cu fata Andreei Esca, Alexia Eram. Cei doi pare că se iubesc necondiționat. Drep urmare, au fost zvonuri legate de nuntă sau faptul că Alexia ar aștepta un copil.

”Nu, nu sunt însărcinată. Eu doar m-am îngrășat puțîn. Dacă vă fi ceva să fiți siguri că veți afla de la mine, dar nu se vă întâmpla în viitorul apropiat. Poate se vă întâmpla peste câțiva ani buni”, a spus Alexia Eram pentru a-i calma pe fani.

La un moment dat, Alexia Eram acuza dureri de burtă. Medicii au constat că trebuie operată de apendicită.

”Azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul, am fost să fac niște analize și o ecografie. Am apendicită. Am emoțîi pentru că este prima operație și prima anestezie generală. O să fie bine”, a spus Alexia Eram pe Instastory.

În urma cu ceva timp, Mario Fresh a fost acuzat de către un vlogger că nu a avut relații intime cu Alexia Eram, cu toate că este cu ea de patru ani. Replicile lui Mario Fresh au venit de îndată. Chiar a lansat și o melodie că răspuns la vorbele vloggerului.

”Dacă vorbim de virgini, tu încă eşți, eu doar… Eram”, a fost răpunsul lui Mario Freș. De altfel, a mai adăugat: ”Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”.

Alexia Eram îl iubește foarte mult pe iubitul ei. Drept dovadă una dintre declarațiile sale, dintr-un interviu: ”Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu. Este puțîn mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după aceșți 3 ani”, a spus Alexia, referindu-se la faptul că ea studiază în afară, în timp ce iubitul ei se află în țară.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016. Povestea de draogoste a început atunci când Alex Velea a lansat o piesă.

”În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario că artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit Alexia Eram.
Adauga un comentariu